TYPE-S 1 #1 Публикувано 4 Юни, 2008 Към всички с английски сивик.Колеги климатика на моята хонда е зареден до горе филтъра на купето е сменен, но не мога да си обясня, защо не духа достатъчно студено в купето дори на най силната степен.Обдухването е достатъчно но не прави много хлад в колата.Нормално ли е за англичанките или ако не е, каде да търся проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #2 Отговорено 4 Юни, 2008 Съвсем на скоро го обсъждахме. Иди на пароструйка да ти изчистят радиатора... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TYPE-S 1 #3 Отговорено 4 Юни, 2008 Съвсем на скоро го обсъждахме. Иди на пароструйка да ти изчистят радиатора...Добре де ама на мен ми казаха, че от пароструйката се заплескват оловните клетки на радятора и става по зле те и без това са се по изкривили от мошици,камачета и тем подобни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #4 Отговорено 4 Юни, 2008 Не съм гледал радиатора при мен, но си духа студено. Макар че и аз мисля да ходя да го пълня. Кажи къде си ходил и колко пари ти излезе? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TYPE-S #5 Отговорено 4 Юни, 2008 Не съм гледал радиатора при мен, но си духа студено. Макар че и аз мисля да ходя да го пълня. Кажи къде си ходил и колко пари ти излезе?На околовръстното при разклона за Лозен там е фабриката на DERONI кетчупите и та точно до него е сервиза за климатици.Взимат малко скъпо но работят добре на мен трябаше да ми допълнят само 250 грама фреон 40 лева.Цялата система събира 550 гр.Напълних го но за съжаление пак не е съвсем доволно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове