Jump to content
Хонда Завинаги

Смяна на Двигател от Де към Бе серия

Recommended Posts

Мисля да сменям слабичкия 1.6 де серия мотор с по мощен.В няколко сайта прочетох че моторите са заменими само ако са от една и съща серия,тоест пасват им скоростните кутии и ако сменяш мотор например Б16 с Б18 кутията ще си пасне и не нужно тя да се сменя.В моя случай ще сменям мотора на Хонда Ейч ар ви който е Д16,с мотор Б 18 Ц4 или Б 16 А1,но за целта ще взимам и кутия от Си ар ви понеже той е с Б20 мотор.Модела е 4 по 4......

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

До тук са фактите. Какво е питането?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми що направо не вземеш и Б20 мотора. Слагай ми глава VTEC и си пушка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest K1r1L
Отговорено (Редактирано)

аз не разбрах за какво ти е кутията от джипа и какво от това че е 4 по 4 ако искаш да стане 4 по 4 :) Тази кола ще умре ако е атмосферна .наи добрия вариант е б18 мотор с б16а2 кутия.(или црх кутия)или б18 мотор с кутия от таип р .др-гите варианти според мен за атмосферна кола не са приемливи.двигателтие са взаимнозаменяеми, да така е просто пасват във коша трабва да се сменят полуски и спирачкидаже и в повечето случаи и инстлация...:)защото между б серия и д серия само хонда е общото ;):unsure:

Редактирано от K1r1L

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

то :unsure: беше като джипче това :))еми и то с д16 двигателче наистина както каза Емо трябва да се огледа значи :)и измери........др-гото е предположения ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...