Rosso 0 #1 Публикувано 28 Май, 2008 Здравейте колеги , искам да питам дали може да се сложи климатик на Акорд 1.8 '95 .... намерил съм от една ударена само че тя е 2.0 ... ще има ли проблем и ако не каде ми препоръчвате да отида да ми го монтират и колко ще излезне работата.Човека ми иска 500 лв за климатика...мисля че цената е поносима Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sebulba #2 Отговорено 28 Май, 2008 Би трябвало да са 1:1, нямаш грижа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #3 Отговорено 28 Май, 2008 Прегледай окомплектовката. 1:1 са иначе. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #4 Отговорено 30 Май, 2008 аз моя сам си го монтирах. Ако имаш желание и сам ще се справиш стига да не липсва нещо... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inferno 0 #5 Отговорено 11 Юни, 2008 Според мен климатика ще стане но по важно е дали няма да умори повече "кончета" от моторчето....Няма да е лошо да споделиш дали и как си се справил... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове