no1else 162 #1 Публикувано 27 Май, 2008 Здравейте колеги. Искам да ви попитам колко общо на брой са тампоните по окачването на Сивик 5г хеч ? Казаха ми, че от зад са по 7 на страна ...общо 14. Това така ли е и колко са от пред ? Ако може някой да даде подходящ линк да ги видя. Продава ли се комплект всички тампони...нямам идея колко са точно и кои за къде е ...камо ли по имена. Може ли да ме насочите към някой който предлага нормални цени ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
go6i11 6 #2 Отговорено 27 Май, 2008 тампоните за отпред ти препоръчвам да си ги вземеш от бултрако 4-броя са 2х24лева и 2х18леваобщо-84 леваоригиналниза отзад потърси - shikov hit bgвси4ките излизат към 60лева и карат към 3годиниако искаш оригинални 62лева е броиката от голямитеза малките незнам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #3 Отговорено 27 Май, 2008 ако наистина питаш за всички, то те са:отпред - 4 на странаотзад - 8 на странавсичко 32 тампона Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #4 Отговорено 27 Май, 2008 Брей...Неска в хонда сервиза в бургас ми казаха,че имам скъсан тампон отзад,пък те били по 8,а на седана дали не са повече? 5г. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
no1else 162 #5 Отговорено 28 Май, 2008 @go6i11 - мерси за ценичките колега Сайта на Шиков отдавна ми е в "предпочитани", но нещо енкодинга му не е добре и не мяркам телефони за връзка. А и там в каталога има дадени много по малко тампони от колкото са в действителност.@Емо - мерси за точната бройка Препоръчаха ми да взема само "пеперудите" от зад оригинални защото ако били плътни возела много твърдо, а и някой от момчетата от Ямбол май преди време беше писал, че с плътни "пеперуди" много си хвърляла дупето по неравностите колицата. Другите задни мисля да са от Шиков стига да намеря как да се свържа с него Поздрави: no1else Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
no1else 162 #6 Отговорено 28 Май, 2008 @KONI - това което си ми написал цени от Бултрако ли са ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #7 Отговорено 28 Май, 2008 (Редактирано) и аз съм сменял всички тампони излзиат 700-10 лв оригиналните от бултрако ама като ги смениш забравяш )) зап роблеми (това преди около 7-8 месеца Редактирано 28 Май, 2008 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KONI 11 #8 Отговорено 28 Май, 2008 @KONI - това което си ми написал цени от Бултрако ли са ?ние ту в Бургас нямаме Бултрако това са цени от магазини за авточасти най общо казано.тук който има пари и време ходи в ХондаАпостолов с 10 дена предварително записване и после рязане на главата от кръста. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #9 Отговорено 28 Май, 2008 (Редактирано) @KONI - това което си ми написал цени от Бултрако ли са ?ние ту в Бургас нямаме Бултрако това са цени от магазини за авточасти най общо казано.тук който има пари и време ходи в ХондаАпостолов с 10 дена предварително записване и после рязане на главата от кръста.ТУК СЕ БЪРКАШ ПРИ Апостлов центие са от бултрако за това се и чака.(и за това са и високи) има и опция от магазини от нипартс примерно. (които иска по ефтини);П аз съм сменял само тампони де др-гите цени незнам как са Редактирано 28 Май, 2008 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bobchu #10 Отговорено 28 Май, 2008 колеги а кви са симптомите за да разбера дали моите тампони са за смяна??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #11 Отговорено 4 Юни, 2008 в този комплект има всичко за предните носачи, долните задни напречни носачи и амортесьорите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
no1else 162 #12 Отговорено 4 Юни, 2008 Хммм добре звучи вчера намерих на едно място предни тампони обикновени...за 6 предни тампона ( твърдо ми заявиха че били по 3 на страна не по 4 ) сумарно ми казаха 100лв. За задните откриха в каталога само някакви които били с планка и казаха по 42лв на бройка (предполагам са имали в предвид пеперудите ма знае ли човек). По груби сметки излиза по-тънко да си поръча човек от щатите и да си плати безбожния шипинг от колкото да плати почти същата цена тук за обикновени тампони с неясен произход....ебаси в ква държава живеем... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове