THE BEAST 0 #1 Публикувано 24 Май, 2008 ама ти сигурен ли си че има ABS автомобила ти? ако да значи не работи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vex #2 Отговорено 24 Май, 2008 Като дадеш на контакт, трябва да светва лампичка за ABS - самодиагностика.До кутията за въздушния филтър, трябва да имаш още една малка кутия с бушони за ABS.Когато се активира ABS, значи някое колело е блокирало при натискане на спирачки, и се усеща ритане в педала на спирачката когато ABS-а освобождава колелото и се чува механично тракане от самия ABS. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest borko 30 #3 Отговорено 25 Май, 2008 И лампата ми светва като паля и кутия с бушони имам до филтъра ама досега педала не е почуквал или някви други работи!Може ли да не работи нещо по системата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #4 Отговорено 25 Май, 2008 Засилваш се умерено (40-60км/час) на сух асвалт и натискаш спирачката докрай. При мен в първия момент блокират колелата и педала се връща малко и отблокират. Нямам лампичка за АБС. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #5 Отговорено 25 Май, 2008 Утре като отивам за работа ще го пробвам това и ще пиша за резултата ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #6 Отговорено 25 Май, 2008 (Редактирано) Е много по лесно ще хлъзнат ако е на чакъл или мръсен път, на сух асвалт трябва повечко скорост и повече натискане. А и до колкото съм чувал ABS-а не включва под определена скорост (30-40 км/ч) но не съм го пробвал.А ако има някаква причина да не ти работи ABS, лампичката няма да ти угася след като запалиш. Редактирано 25 Май, 2008 от vex Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #7 Отговорено 26 Май, 2008 Работи авс-а колеги!Неска с 90 км в час натиснах рязко спирачката и взе да се чува прещракване като от зъбни колела и педала взе да се връща!Спря колата на 5 метра без да се хързулкат гумите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове