stany68 0 #1 Публикувано 23 Май, 2008 Здравейте ,от седмица карам Акорд,бензин+газ,слагана е в Италия.Днес се втрещих - датчика за газта мигаше,все едно газта свършва - а съм сипал 28 литра и са изминати 120 км/градско. За какво става въпрос???????????Друго - преди да я купя,ходихме с продавача в Юбико сервиза в Горубляне за диагностика.Там се познаваха с масторите.Те казаха,4е колата е ОК,ама както нищо не разбирам от разпечатката...???Може ли да се манипулират нещо показанията?ОК,ама нещо се разтропа след 3 дни,нещо не набира....Май трябва да се маха катализатора????Или свещи,прескочил зъб,или...???Моля споделете нещо по проблемите ми.Утре ще ходя за смяна на ремъци,ролки и т.н. в ОМБРЕ.Май това е СЕРВИЗА???????Ще помоля да видят и какво тропа и я "стиска за гърлото",защото е много кофти- то ПАСАТ-а затова го и махнах...Скоро ще кача снимки на "убавицата"Преди да я взема гледах какво ли не,само не и ХОНДА,а какво стана Дано не се разо4аровам!!Благодаря предварително за мненията и съветите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sebulba #2 Отговорено 23 Май, 2008 Не става много ясно кое се разтропа...?По скоро на проблем с газоразпределението прилича. След сервиза да напишеш какво е станало. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest stanislav stanchev #3 Отговорено 23 Май, 2008 Не става много ясно кое се разтропа...?По скоро на проблем с газоразпределението прилича. След сервиза да напишеш какво е станалоАз ако знаех какво тропа.....Нещо по ходовата част,ама пък така изведнъж.....???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hans 1 #4 Отговорено 23 Май, 2008 лошо че колата е карана на газ в италия, задьлжително и регулирай клапаните при бат Сашо , смени всички филтри, колкото до тропането дано да не е рейка, иначе шарнири и накраиници, относно разхода , 14-16 градско, 8-10 навьн!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stany68 0 #5 Отговорено 24 Май, 2008 Благодаря на ОМБРЕ - много съм доволен от работата по колата - реглажа си каза думата и сега Акорда върви,та се не спира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hans 1 #6 Отговорено 24 Май, 2008 да ама не каза кво му е било...???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stany68 0 #7 Отговорено 26 Май, 2008 Бях въодушевен от ремонта,и забравих - оказа се,че по клапаните изобщо няма никакъв луфт.След реглажа колата се отпуши...Това е.Остана един скъсан маншон на предно ляво колело и да се надявам,че това ще е.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stany68 0 #8 Отговорено 26 Май, 2008 Днес ходих на автомивка и там момчето доста се постара.Не знам от това ли,обаче малко след това някъде отпред започна да се чува много неприятно скърцане,непрекъснато ,при потегляне,до към 20-30 км/ч...Първо май нещо леко сякаш дрънчеше,а после започна въпросното скърцане .Като спрях и натиснах левия преден калник - скърцането си се чува много яко.Отдясно няма нищо,а там е скъсан маншона и тези дни ще ходя при Омбре да го сменят...Някой да има идея какво ще да е това ????????Много е дразнещо.Надявам се като изсъхне да изчезне,макар че днес за 5-6 часа не изчезна....Иначе си тропа нещо отвсякъде; в Омбре гледаха всичко отдолу - здраво си е.Но за тропането е писано много...Ако някой има мнение по въпроса за скърцането - ще съм благодарен,ако го сподели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове