Jump to content
stany68

Accord 98/f18a

Recommended Posts

Здравейте ,от седмица карам Акорд,бензин+газ,слагана е в Италия.Днес се втрещих - датчика за газта мигаше,все едно газта свършва - а съм сипал 28 литра и са изминати 120 км/градско. За какво става въпрос???????????Друго - преди да я купя,ходихме с продавача в Юбико сервиза в Горубляне за диагностика.Там се познаваха с масторите.Те казаха,4е колата е ОК,ама както нищо не разбирам от разпечатката...???Може ли да се манипулират нещо показанията?ОК,ама нещо се разтропа след 3 дни,нещо не набира....Май трябва да се маха катализатора????Или свещи,прескочил зъб,или...???Моля споделете нещо по проблемите ми.Утре ще ходя за смяна на ремъци,ролки и т.н. в ОМБРЕ.Май това е СЕРВИЗА???????Ще помоля да видят и какво тропа и я "стиска за гърлото",защото е много кофти- то ПАСАТ-а затова го и махнах...Скоро ще кача снимки на "убавицата"Преди да я взема гледах какво ли не,само не и ХОНДА,а какво стана :rolleyes:Дано не се разо4аровам!!!!!!!!Благодаря предварително за мненията и съветите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sebulba

Не става много ясно кое се разтропа...?По скоро на проблем с газоразпределението прилича. След сервиза да напишеш какво е станало.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stanislav stanchev

Не става много ясно кое се разтропа...?По скоро на проблем с газоразпределението прилича. След сервиза да напишеш какво е станало

Аз ако знаех какво тропа.....Нещо по ходовата част,ама пък така изведнъж.....????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

лошо че колата е карана на газ в италия, задьлжително и регулирай клапаните при бат Сашо , смени всички филтри, колкото до тропането дано да не е рейка, иначе шарнири и накраиници, относно разхода , 14-16 градско, 8-10 навьн!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на ОМБРЕ - много съм доволен от работата по колата - реглажа си каза думата и сега Акорда върви,та се не спира :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да ама не каза кво му е било...????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бях въодушевен от ремонта,и забравих - оказа се,че по клапаните изобщо няма никакъв луфт.След реглажа колата се отпуши...Това е.Остана един скъсан маншон на предно ляво колело и да се надявам,че това ще е..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес ходих на автомивка и там момчето доста се постара.Не знам от това ли,обаче малко след това някъде отпред започна да се чува много неприятно скърцане,непрекъснато ,при потегляне,до към 20-30 км/ч...Първо май нещо леко сякаш дрънчеше,а после започна въпросното скърцане .Като спрях и натиснах левия преден калник - скърцането си се чува много яко.Отдясно няма нищо,а там е скъсан маншона и тези дни ще ходя при Омбре да го сменят...Някой да има идея какво ще да е това ????????Много е дразнещо.Надявам се като изсъхне да изчезне,макар че днес за 5-6 часа не изчезна....Иначе си тропа нещо отвсякъде; в Омбре гледаха всичко отдолу - здраво си е.Но за тропането е писано много...Ако някой има мнение по въпроса за скърцането - ще съм благодарен,ако го сподели.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...