ванко 24 #241 Отговорено 18 Ноември, 2008 (Редактирано) а3 пък имам и книжка и хонда ама мен ме няма :Д :Д :Д хахахДаи аз 6те я покарам 4е да не се заседи много Редактирано 18 Ноември, 2008 от ванко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wladko 0 #242 Отговорено 19 Ноември, 2008 Утиди до вкъщи , ако успееш да се вредиш от баща ми ... земайй яяяяяя :Д :Д Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harabijta 1 #243 Отговорено 20 Ноември, 2008 еиииииииии тая тема се размърдала малко бе.Кво стаа как са машинките стегнахте ли ги за зимата.Аз почти съм готов.Махнах спортните пружини и джантите и вече мога да влизам в зимния оффроуд.Лятото си е яко ама като зимното дрифтиране друго по забавно няма.само тряа малко повече джанти да си приготвиш и няма ядове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ДИДО 0 #244 Отговорено 21 Ноември, 2008 добре,че съм аз да пусна някой брумбар,че да се размърда темата ... момчета другата седмица почвам да правя дзвера ! ... Влади ти нямаш ли капак да ти броя 100 лв и да го земам,който знае за някоя част да каже докат не съм отишъл да пълня гушата на непознати Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street_Live 1 #245 Отговорено 21 Ноември, 2008 Другата неделя ще има ли среща бре Шуменции .Че и ас да се вястна тоя път Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MartyHONDA 15 #246 Отговорено 23 Ноември, 2008 колеги някой случ1айно да е ходил да я види???http://www.mobile.bg/pcgi/printdet.cgi?id=11226768428865375 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harabijta 1 #247 Отговорено 23 Ноември, 2008 колеги някой случ1айно да е ходил да я види???http://www.mobile.bg/pcgi/printdet.cgi?id=11226768428865375Ако те интерасува може да се види в какво състояние е да не се разкарваш излишно.Пък ще почерпиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harabijta 1 #248 Отговорено 23 Ноември, 2008 Другата неделя ще има ли среща бре Шуменции .Че и ас да се вястна тоя път Може ама маи не е за паметника времето и трябва да измислим нещо друго.Даваите идеи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street_Live 1 #249 Отговорено 23 Ноември, 2008 Ако има сняг да си направим дрифт среща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harabijta 1 #250 Отговорено 23 Ноември, 2008 Става ама ще позамръзнем сякаш.Аз снощи го направих тоя номер с дрифта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street_Live 1 #251 Отговорено 23 Ноември, 2008 Ас още съм със 16-ки с летни гуми трябва да се приготвя за дрифт Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MartyHONDA 15 #252 Отговорено 24 Ноември, 2008 колеги някой случ1айно да е ходил да я види???http://www.mobile.bg/pcgi/printdet.cgi?id=11226768428865375Ако те интерасува може да се види в какво състояние е да не се разкарваш излишно.Пък ще почерпиш.ако може някой да я погледнеще ще съм благодарен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marto. 0 #253 Отговорено 24 Ноември, 2008 еи харабиата туи не е ли на цонио хондата.цената беше 1600 после 1400 сега 1100 утре може да е подарък последно като се возих беше доста раздрънкана сега незнам как е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaDelsol 0 #254 Отговорено 24 Ноември, 2008 Здравейте момчета, ще приемете ли още един фен на марката? Каде и в колко си провеждате срещите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street_Live 1 #255 Отговорено 24 Ноември, 2008 Колега добре дошъл,колкото повече толква по добре.Срещата по принцип е последната неделя от месеца,но не знам тоя месец къде ще е мястото и къкъв час ще е удобен за всички.Колеги някакви идеи за ттоя месец? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harabijta 1 #256 Отговорено 24 Ноември, 2008 Е,няма как да не те приемем щом караш Хонда Честито за придобивката.Попринцип се събираме на информация на паметника.На 30.11.2008г.(неделя),ако можем се качим до горе в 13:00 часа.Ако не ше видим.Следи форума до събота и ще разбереш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wladko 0 #257 Отговорено 24 Ноември, 2008 Ще си дойда и а3 ще гледам да съм на срещата хах .... Как няма се качим е , а3 ще ви бутам на горее ... като една джипка съм :Д :Д хахаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ДИДО 0 #258 Отговорено 24 Ноември, 2008 аз ще побъхтам по стапалата за спорта пук,ако някои реши,че му трябва компания в колата можи да ме земе с него ...Утре ще купя и два чисто нови радиатора и я почвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harabijta 1 #259 Отговорено 24 Ноември, 2008 аз ще побъхтам по стапалата за спорта пук,ако някои реши,че му трябва компания в колата можи да ме земе с него ...Утре ще купя и два чисто нови радиатора и я почвамще се смилим над тебе да не варвиш пеша аде са. Даже може да ти дам да караш ако обещаеш да не оставяш половината кола по завоите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #260 Отговорено 25 Ноември, 2008 Аз дидко мога го вържа отзаде с едни ски , та да си дрифти на воля Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ДИДО 0 #261 Отговорено 25 Ноември, 2008 аххх шехаджия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marto. 0 #262 Отговорено 25 Ноември, 2008 ше си дрифтиш ли бе пи4 :P каска искаш ли ще се ка4иш със някои никои няма да те остави аидееее наближава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ДИДО 0 #263 Отговорено 25 Ноември, 2008 да бе ивчо мн яко ма нареди ощте са смея като луд Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaDelsol 0 #264 Отговорено 25 Ноември, 2008 (Редактирано) дано поне да падне малко сняг до неделя за да се изкефиме повечко Редактирано 25 Ноември, 2008 от HondaDelsol Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ДИДО 0 #265 Отговорено 25 Ноември, 2008 (Редактирано) дано щот мен ми обещаха да ме дърпат със ски нагоре ....тоз црх не го ли кара и момиче Редактирано 25 Ноември, 2008 от ДИДО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaDelsol 0 #266 Отговорено 25 Ноември, 2008 дано щот мен ми обещаха да ме дърпат със ски нагоре ....тоз црх не го ли кара и момичеда кара го и жена ми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wladko 0 #267 Отговорено 26 Ноември, 2008 Да нека падне малко сняг ама да не превземаме канафките, че ще намалеем докато стигнем на горе ... а Ти Ифкоо Ако се качим , след това ще ти създам работа незабравяй btw ДелСола е много як ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martin Raynov 29 #268 Отговорено 26 Ноември, 2008 Може ли и аз да дойда,само че с една Тойота(много прилича на Хонда)!?На декемврийската среща ще съм с Рекса.ПС:Червеният ДелСол е на комшийката,а комшията да не се ослушва и да и купи две еднакви гуми за отзад !ПС2:Комшията кара БМВ,затова ще трябва да почерпи всички за да го признаем за хондаджия ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marto. 0 #269 Отговорено 27 Ноември, 2008 АЗ САМ ЗА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ДИДО 0 #270 Отговорено 27 Ноември, 2008 глеи кви сте :Д сега човека няма да се качи заради вас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaDelsol 0 #271 Отговорено 27 Ноември, 2008 Може ли и аз да дойда,само че с една Тойота(много прилича на Хонда)!?На декемврийската среща ще съм с Рекса.ПС:Червеният ДелСол е на комшийката,а комшията да не се ослушва и да и купи две еднакви гуми за отзад !ПС2:Комшията кара БМВ,затова ще трябва да почерпи всички за да го признаем за хондаджия !няма проблем ще черпя ше взема една торбичка с бонбони Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marto. 0 #272 Отговорено 28 Ноември, 2008 ХА ХА ХА ЕКСТАЗИ ЛИ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ванко 24 #273 Отговорено 29 Ноември, 2008 (Редактирано) понеже гледам 4е пак има недоразбрали ото4нявам сре6тата е на 30.11 от 13:00ч. на паркинга на паметника мисля 4е времето го дават прили4но и няма да е проблем поне да се съберем на открито пък после 6те се види на къде да ходим Важното е да сме много хондаджии и хондаджиики и да става купон Редактирано 29 Ноември, 2008 от ванко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marto. 0 #274 Отговорено 29 Ноември, 2008 ЗЕМЕТЕ НЕЩО ЗА СНИМАНЕ 4Е НЕ ВИДЯХ НИ ЕДНА СНИМКА ОТ ПРЕДНАТА СРЕЩА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ванко 24 #275 Отговорено 29 Ноември, 2008 Еми то няма6е и какво да се снима миналия месец бяхме само 2 коли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilkocivic 1 #276 Отговорено 30 Ноември, 2008 Срам ме е да идвам на хонда събора с swifta иначе като изкарам хондата ще се кара ненормално само на вратите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaDelsol 0 #277 Отговорено 1 Декември, 2008 със снимките от срещата какво стана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #278 Отговорено 1 Декември, 2008 Некаде из телефона ми са Ще ги кача идните дни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ванко 24 #279 Отговорено 1 Декември, 2008 Ади бе даваи снимките аз толкова много да снимах апук тебе да те мързи да ги ка4и6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #280 Отговорено 3 Декември, 2008 Голямо си мрънкало ЕТО ги снимките , нека някой да ги качи че мене ме марзи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове