Street_Live 1 #281 Отговорено 4 Декември, 2008 Линка за снимките не работи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ванко 24 #282 Отговорено 5 Декември, 2008 линка си работи аз си изтеглих снимките ама не мога да ги ка4а Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street_Live 1 #283 Отговорено 6 Декември, 2008 (Редактирано) Еи Ванко мушморок такъф прати снимките и на мен Туку виж съм успял да ги кача,че ас като отворя линка ми излизат някви символи странни Редактирано 6 Декември, 2008 от Street_Live Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street_Live 1 #284 Отговорено 7 Декември, 2008 Ето ги и снимките. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilkocivic 1 #285 Отговорено 1 Януари, 2009 За много години и издържливи японки! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martin Raynov 29 #286 Отговорено 11 Януари, 2009 Хайде,Шумен,събудете се!Не е задължително да обсъждаме само срещите.Нека всеки да пише какво го вълнува и да дискутираме и решаваме проблемите. Абе общо взето да съживим малко Хонда духът в Шумен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #287 Отговорено 11 Януари, 2009 По жив от това на каде ? !!! !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street_Live 1 #288 Отговорено 11 Януари, 2009 (Редактирано) !!! А какво става с бързия рекс !!! тва ни е Шуменсската гордост Редактирано 11 Януари, 2009 от Street_Live Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ванко 24 #289 Отговорено 11 Януари, 2009 !!! оп да дигнем темата !!! как са шуменските хондаджии през новата година Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #290 Отговорено 11 Януари, 2009 Дигащия с вълци !!! Къв бин ми даде бре нищо неще да го отваря !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ванко 24 #291 Отговорено 12 Януари, 2009 Дигащия с вълци Къв бин ми даде бре нищо неще да го отваря абе тряа да го отвори пак 6те ти го пратя някав копнат на MUGEN за pm7 obd0 другото тряа ти да го кажи6 ко е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilkocivic 1 #292 Отговорено 17 Януари, 2009 (Редактирано) Хонди мн станаха в града, скоро се надявам да изкарам и мойта, да разгледа шумен и шумен нея.Надявам се да я направя готина и да се харесва. След тининга ще трябва да помогнете с чипосването и да се запозная с още хондаджии. СРЕЩА В ВАРНА - по подробно http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showtopic=9577 Редактирано 17 Януари, 2009 от ilkocivic Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wladko 0 #293 Отговорено 18 Януари, 2009 Колега тая тема я има и в нашия форум ,но на 25 ще сме на руго място, ако искаш може да се присъединиш и ти ... 25.01.2009 Сливен-Кошии, би трябвало да има мнго хора Ще идем и ще видим ко имааа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SilenceDelsol 0 #294 Отговорено 20 Януари, 2009 Здравейте!Жени приемате ли в компанията? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #295 Отговорено 20 Януари, 2009 Има ли нужда от отговор Щом си фенка си добре дошла (пък и да не си ....) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SilenceDelsol 0 #296 Отговорено 22 Януари, 2009 Марти, и тебе те няма никакъв...трети денще има глоби !!! общо взето - Шумен е в зимен сън майП.П. Струва ми се, че ГеФи е най - активния тук Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #297 Отговорено 22 Януари, 2009 Той си е фенче как нема да е активен Но не ми каза онзи ден , че имало и фенки в клуба иначе току виж бих останал за някоя и друаг вечер !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilkocivic 1 #298 Отговорено 22 Януари, 2009 Още една фенка - мн добре няма лошо !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #299 Отговорено 22 Януари, 2009 Той си е фенче как нема да е активен Но не ми каза онзи ден , че имало и фенки в клуба иначе току виж бих останал за някоя и друаг вечер !!!Не съм ти казал щото и мъжа и на момата е фен .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #300 Отговорено 22 Януари, 2009 Хаха, ми аре намерете ми една мома , че да се задомявам в Шумен Заради фенове като вас ще се прижаля !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #301 Отговорено 22 Януари, 2009 Хехе моми доста само , че свестна от де не знам !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SilenceDelsol 0 #302 Отговорено 22 Януари, 2009 Нямах си и представа, че сте толкова добре информирани за мен... (семейно положение, къде се храня, как изглеждам) много добре момчета...Но не знаете най - новото... че семейното ми положение се промени ..., което не трябва да ви говори нищо, защото може би съм по-голяма от всички ви... така, че... дайте по същество...1. има ли някоя друга жена от Шумен във форума2. кой иска да си разменим джантите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #303 Отговорено 22 Януари, 2009 Ето това вече е полезна информация В отговор на въпросите ти: 1.Аз поне не знам за друга2.Аз не желая да си разменим .... джантите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
anikolov 10 #304 Отговорено 22 Януари, 2009 Не знам за жените и джантите, но нямам нищо против да спретнем една месечна и да се опознаем и без това края на месеца наближава, какво мислите ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slona 5 #305 Отговорено 23 Януари, 2009 а ако е кофти времето ще се ходи ли във сливен и ако не къде ще се събирате Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martin Raynov 29 #306 Отговорено 23 Януари, 2009 На 25-ти ще стана по-рано и ще се информирам как е времето в Сливен.След 07.30 часа ще мога да там точна информация на всеки,който желае да покара на пистата.ГСМ:0894412175 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
anikolov 10 #307 Отговорено 23 Януари, 2009 Това което аз успях да видя е, че за 25-ти времето ще е сравнително добро без валежи, но не се ангажирам с крайните резултати Аз лично съм за Сливен, а ако времето се окаже лошо, и без това 25-ти е последната неделя от месеца - да си направим една месечна горе на Паметника или на някое барче (ако вали) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
razbiv 3 #308 Отговорено 23 Януари, 2009 Това което аз успях да видя е, че за 25-ти времето ще е сравнително добро без валежи, но не се ангажирам с крайните резултати Аз лично съм за Сливен, а ако времето се окаже лошо, и без това 25-ти е последната неделя от месеца - да си направим една месечна горе на Паметника или на някое барче (ако вали)Ако ще има сбирка на паметника,почти сигурно съм там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didosh 4 #309 Отговорено 23 Януари, 2009 (Редактирано) И ас съм ще съм горе,ако има месечнa,че отдавна е нямало... Редактирано 23 Януари, 2009 от didosh Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martin Raynov 29 #310 Отговорено 23 Януари, 2009 И този месец няма да има месечна..... ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
razbiv 3 #311 Отговорено 24 Януари, 2009 И този месец няма да има месечна..... !Аз мисля да направя една врътка утре към 14.00,ако има някой има.като нема здраве да е... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ДИДО 0 #312 Отговорено 30 Януари, 2009 някои иска ли просто еи туи тази неделя да се ка4им на паметника в 13:00 или да се съберем на ОМВ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
razbiv 3 #313 Отговорено 30 Януари, 2009 някои иска ли просто еи туи тази неделя да се ка4им на паметника в 13:00 или да се съберем на ОМВАз съм за,стига да има още навити... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wladko 0 #314 Отговорено 30 Януари, 2009 За пореден път нямаше месечна среща ... хахах може да ни стане навик :D Падна снежец ... Умната към паметника хах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didosh 4 #315 Отговорено 30 Януари, 2009 Как ми се идва на срещата, но за жалост пак съм на работа. Голям късмет имам и на Сливен не можах да ида. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martin Raynov 29 #316 Отговорено 12 Февруари, 2009 Предлагам да пуснем анкета-"Колко заспали са шуменските хондаджии?!" Аре ве,пишете нещо,кво ви става Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #317 Отговорено 12 Февруари, 2009 Аз съм за Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ванко 24 #318 Отговорено 12 Февруари, 2009 марто е прав тая 6уменската тема много замряла Аиде пи6ете по не6то някои теми4ка да разцъкаме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilkocivic 1 #319 Отговорено 13 Февруари, 2009 Аз съм за скоро изкарвам гаражната хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #320 Отговорено 14 Февруари, 2009 марто е прав тая 6уменската тема много замряла Аиде пи6ете по не6то някои теми4ка да разцъкаме Ела ми запълниш дупките по стените на къщата докат разцъкваш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове