marto. 0 #201 Отговорено 30 Септември, 2008 ТОЯ ПЪТ МАЙ СЕ ПОЛУ4И А?за тези които липсваха: харабията със Д15Б2 седан,наГАЗ, издуха аудиБ4-ка със130кон4ета (явно бяха магарета) и оня избяга.мисля 4е като цяло стана добра среща ДАЙ БОЖЕ ПОВЕ4Е ТАКИВА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harabijta 1 #202 Отговорено 30 Септември, 2008 ще си купя моторна шеина HONDA и пак ще доида Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
razbiv 3 #203 Отговорено 6 Октомври, 2008 Понеже зимата наближава и не се знае ще можем ли да се качваме на платото,не е ли време да измислим някакво друго място за месечни срещи поне за зимата.И не можем ли да правим срещи по два пъти, вместо веднъж в месеца....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest marto. #204 Отговорено 6 Октомври, 2008 може и седми4ни може и ежедневни може сякакви стига да има желаещи аз сам навит за седми4ни на някои бар4е примерно предлагаите...777 има яки картофи ;) :P Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harabijta 1 #205 Отговорено 7 Октомври, 2008 И бира има и бира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ванко 24 #206 Отговорено 7 Октомври, 2008 Аз съ6то съм навитак за седми4ни.и на седмиците е уда4но :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest marto. #207 Отговорено 10 Октомври, 2008 ЕМИ ТЯ НЕДЕЛЯТА ИДВА БЕ...АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕ...КАЖЕТЕ 4АС 5.00 КАК Е :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ДИДО 0 #208 Отговорено 10 Октомври, 2008 аз съм навит в 17:00 на 12.10.08 (НЕДЕЛЯ) на СЕДМИЦИТЕ (НА РУМА) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ilkocivic #209 Отговорено 20 Октомври, 2008 Приятели кажете кога и къде ще сте да дойда и аз? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ванко 24 #210 Отговорено 22 Октомври, 2008 мо4ета 26-ти наближава апък аз не виждам да се дига тая тема аиде да направим един голям UP да видим кои 6те идва времето маи 6те е слун4ево да се суберем една голяма гвардия японкаджии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilkocivic 1 #211 Отговорено 22 Октомври, 2008 Аз съм навит! само кажи час да се срещнем някъде! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #212 Отговорено 22 Октомври, 2008 И аз може се мерна на тая Стига времето да е хубаво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ДИДО #213 Отговорено 25 Октомври, 2008 пък аз вече сум пешеходеч хондата за сега не става за нищо.......то ко може да се очаква от мухлио като мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Vladimir1 #214 Отговорено 25 Октомври, 2008 Може и а3 да се къча да се разходя по стъпалата ... Дърво май двамата ще се качваме на горе по стапалата хахах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ванко #215 Отговорено 25 Октомври, 2008 пък аз вече сум пешеходеч хондата за сега не става за нищо.......то ко може да се очаква от мухлио като мен спокоино 6те те повозом на някоя друга хонда за субирането докато твоита излезе от бокса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Lalev 2 #216 Отговорено 25 Октомври, 2008 (Редактирано) Колега видях ти хондичката като я прибираха точно се пусках от паметника надолу лошо изглеждаше ударена отпред дано на теб да ти няма нищо Утре ако е по-рано може и аз да дойда че следобед пътувам...отново Редактирано 25 Октомври, 2008 от Stefan Lalev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilkocivic 1 #217 Отговорено 26 Октомври, 2008 Кажете кога и къде ще се съберате и в колко чеса?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
anikolov 10 #218 Отговорено 26 Октомври, 2008 Обикновено се събираме след 13:00 часа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ванко 24 #219 Отговорено 26 Октомври, 2008 (Редактирано) 13:00ч. на паметника ако вали на седмиците Редактирано 26 Октомври, 2008 от ванко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
anikolov 10 #220 Отговорено 26 Октомври, 2008 13:00ч. на паметника ако вали на седмиците Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilkocivic 1 #221 Отговорено 26 Октомври, 2008 мн добре ще се кача Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ванко 24 #222 Отговорено 26 Октомври, 2008 (Редактирано) ako някои не е сугласен с предложението за седмиците да казва при дъжд къде му се ходи за мен няма зна4ение седмиците го казах за6тото там ходим по принцип Редактирано 26 Октомври, 2008 от ванко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilkocivic 1 #223 Отговорено 27 Октомври, 2008 Нищо, другия път Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ДИДО #224 Отговорено 27 Октомври, 2008 ето снимки на хондата след катастрофата http://img.data.bg/i.php?show=1217083&ctrl_id=wfoza5#img http://img.data.bg/i.php?show=1217087&ctrl_id=pp0w2d#img Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest harabijta #225 Отговорено 28 Октомври, 2008 малко по зле е от моята след моя удар пак отляво.Всъщност е доста по зле.И ко прайм по въпроса?Сякаш кадърен тенекеджия за 1 седмица и е пак в играта.Че няма и да личи даже.Аде ближи си раните и звънкаи ако имаш зор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilkocivic 1 #226 Отговорено 28 Октомври, 2008 Ще се оправи дано намериш лев само! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lowrider 5 #227 Отговорено 28 Октомври, 2008 Ей много шуменци в тоя форум, един бивш голфаджия може ли да дойде да поизплакне око на някоя среща? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marto. 0 #228 Отговорено 29 Октомври, 2008 колеги как мина последната среща 4е ме нямаше в българия и не можах да дойда изтървах ли много ?ка4ете някоя сним4ица... гледам малкия се е поодарил ,на срешата ли стана?дидко добре ли си има ли ти нещо? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harabijta 1 #229 Отговорено 30 Октомври, 2008 Ей много шуменци в тоя форум, един бивш голфаджия може ли да дойде да поизплакне око на някоя среща?всичкин са добре дошли само да се овеличаваме.Аде честито че си се отървал от голфа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ДИДО 0 #230 Отговорено 30 Октомври, 2008 да марто нямам наранявания само горката ми женица и се видя корава оградата ... ще му обясня на тоя завои следващия път .... да се съобразява малко се пак хонда минава по него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marto. 0 #231 Отговорено 31 Октомври, 2008 ГОРЕ ГЛАВАТА ТЕНЕКИЯТА СЕ ОПРАВЯ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ДИДО 0 #232 Отговорено 1 Ноември, 2008 хаха аз ли съм дърпал ръчна :? аз даже нямам ръчна мойеби сама се е поднесла колата.......и тъи де каква ръчна съм дръпнал !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ДИДО 0 #233 Отговорено 2 Ноември, 2008 момчета,на ква цена са радиаторите за охлаждането на моя сивик доло горе и ако някои има да се разберем нещо че малко по малко почвам да я правя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harabijta 1 #234 Отговорено 3 Ноември, 2008 GeFi имаше радиатор ако искаш звънни му да го питаш дали седи. На народна цена е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wladko 0 #235 Отговорено 4 Ноември, 2008 Мога да ти отговоря сместо него ... Продаде го Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ДИДО 0 #236 Отговорено 4 Ноември, 2008 за кви пари го даде ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #237 Отговорено 5 Ноември, 2008 Подарък направих на един колега , за 30 левчета мисля че го дадох(ама вече ми писна 2-3 месеца стоя в нас) Останаха ми само алтернатор и стартер , и някви букси и болтове и други глупости Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ДИДО 0 #238 Отговорено 17 Ноември, 2008 ей колеги даите някои хонда да покарам бе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street_Live 1 #239 Отговорено 18 Ноември, 2008 А на мене ми даите книжка да покарам малко моита Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wladko 0 #240 Отговорено 18 Ноември, 2008 а3 пък имам и книжка и хонда ама мен ме няма :Д :Д :Д хахах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове