GeFi's Garage 280 #81 Отговорено 30 Юни, 2008 Като ти пристигне двигатела може да си правим с тебе и ежедневниХехе ще ще , само да дойде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marto. 0 #82 Отговорено 30 Юни, 2008 нека всеки да си каже мнението...аз също съм за последната неделя от месеца Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harabijta 1 #83 Отговорено 1 Юли, 2008 последната неделй с добре.Само тряа да си измислим некжи занимания примерно малко гонешка или малко банкет ддз.Що па да не напраим едно барбекю на някои полянка ама трябжа да можем да стигнем до там че аз мноо по черно не моа да карам. Или пьк малко гонешки на пьтя за алкомет никои няма да ни закача.Чакам предложения. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martin Raynov 29 #84 Отговорено 1 Юли, 2008 Аз предлагам да забравим за гонки и да наблегнем на барбекюто.Това съвсем сериозно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harabijta 1 #85 Отговорено 1 Юли, 2008 боико мноо сериозно варвиш маи така ще е наи добре ТИР сьс бира и Свинекомбинат и сме готови. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #86 Отговорено 1 Юли, 2008 Бате ви Марто е доста прав стига с тия гонки , измежду нас си няма смисъл ... пък и иначе си няма освен ако не е на писта Дайте наистина сериозно за скарите и масите да се организираме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martin Raynov 29 #87 Отговорено 1 Юли, 2008 Това за гонките го написах с една единствена идея,а именно,че около Шумен няма безопасно място ,където да се провеждат.Най-важна е безопасността преди всичко друго.Трябва да пазим живота и здравето на себе си и на околните Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harabijta 1 #88 Отговорено 2 Юли, 2008 Маи спора е решен. Другия пьт вземаме торбите с паржолите и касите с бира,салатки,ракиики и по един ШОФЬОР да не си забравим и аде барбекюто стана.Казваите дата час и място да се разбереме по от рано. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #89 Отговорено 2 Юли, 2008 За пореден път , Последната неделя от месеца 13:00 часа Паметник 1300г-Информация на паркинга , така ми се струва най-удобно Пък после вече ще се запътим към заслоните Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DrMcCooL 0 #90 Отговорено 3 Юли, 2008 Привет колеги....я кажете сега една точна дата че и ние от Разград може да се дигнем да се разходим до Шумен...че отдавна се каним да мръднем до някъде но се нестава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
anikolov 10 #91 Отговорено 3 Юли, 2008 Това за гонките го написах с една единствена идея,а именно,че около Шумен няма безопасно място ,където да се провеждат.Най-важна е безопасността преди всичко друго.Трябва да пазим живота и здравето на себе си и на околнитеНапълно съм съгласен, предлагам и аз да наблегнем на барбекюто, и в същото време да търсим и омуваме за безопастни места за гонките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #92 Отговорено 3 Юли, 2008 Привет колеги....я кажете сега една точна дата че и ние от Разград може да се дигнем да се разходим до Шумен...че отдавна се каним да мръднем до някъде но се нестава 27 юли , 13:00 часа на Паркинга на Информация на Паметник 1300г Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest harabijta #93 Отговорено 3 Юли, 2008 мноо тежка седмица се очертава.В сьбота отиваме на бояджия и тряа цяла седмица да карам едно пребито Тико направо ще се побьркам.АДЕ Разград палете гумите и гас насам.27.07. 13 часа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ванко #94 Отговорено 3 Юли, 2008 ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕиии скара и бира идеалка 4е и много хонди на едно място какво по хубаво от това.Там съм и аз и дано тоя пут да не ни завали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DrMcCooL #95 Отговорено 5 Юли, 2008 Там сме и ние...само ще трябва някой да си остави телефона че да се свържем с него да ни посрещне !!! ч Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GeFi #96 Отговорено 5 Юли, 2008 Погледни ми в профила Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DrMcCooL 0 #97 Отговорено 5 Юли, 2008 0899118875 ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sk2noe 0 #98 Отговорено 5 Юли, 2008 (Редактирано) Редактирано 6 Юли, 2008 от Al_Capone Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DrMcCooL 0 #99 Отговорено 6 Юли, 2008 винаги ли е такава навалица ... мисълта ми е дали си струва да се ходи да не сме 5 коли накръс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ДИДО 0 #100 Отговорено 6 Юли, 2008 Първия път имало само една кола,но причината е била 4е по4ти никои не е знаел,а втория път се бяхме разбрали 2 седмици преди това и някои от колегите разпръснаха флаери за което им благодарим ...Сега почнахме да се оговаряме 1 месец преди това така ,че се надявам да сме още повече... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martin Raynov 29 #101 Отговорено 6 Юли, 2008 Кви 5 коли бре!?Според мен другият път паркинга нема да ни събере Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Devil_RX 1 #102 Отговорено 6 Юли, 2008 Кви 5 коли бре!?Според мен другият път паркинга нема да ни събереА дано. Колкото повече, толкова повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DrMcCooL 0 #103 Отговорено 6 Юли, 2008 ами със Сливен...датите си съвпадат??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martin Raynov 29 #104 Отговорено 6 Юли, 2008 Сливен е с нова дата-07.09.2008год Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harabijta 1 #105 Отговорено 6 Юли, 2008 кво има в сливен и кои ще ходи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martin Raynov 29 #106 Отговорено 6 Юли, 2008 4-ти кръг от НШДР(гонки на 402,33 метра) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harabijta 1 #107 Отговорено 6 Юли, 2008 ам да напраим организирано трьгване от шумен ако някои се навие да ходим заедно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martin Raynov 29 #108 Отговорено 6 Юли, 2008 Ами ние си ходим,даже и участваме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DrMcCooL 0 #109 Отговорено 7 Юли, 2008 е супер...значи сме и тук и там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ДИДО 0 #110 Отговорено 8 Юли, 2008 мом4ета да се похжаля зех вутре6ния изпит с о0о0о0о грешки...За Сливен и аз искам да ида Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BoykoBorisov #111 Отговорено 8 Юли, 2008 Всеки иска на Сливен........... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GeFi #112 Отговорено 8 Юли, 2008 Някой даже доста Аз съм обаче повече за скарата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BoykoBorisov #113 Отговорено 9 Юли, 2008 Не вярвам да си повече за скарата при положение,че си купуваш двигател,който влиза в графа ,,Акцизен,, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #114 Отговорено 9 Юли, 2008 Ех , много бързо ме разгада И все пак да се надявам на тая месечна да съм с него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harabijta 1 #115 Отговорено 10 Юли, 2008 (Редактирано) Ех , много бързо ме разгада И все пак да се надявам на тая месечна да съм с него и да не си с него тои за скарата няма да ти трябва ама за сливен ще ти свьрши добра работа.Aз само се притеснявам как ще стигна до там че с моите 5 сантима през ришкия не моа да мина и тряа гоня котел че от там по не друса Редактирано 10 Юли, 2008 от harabijta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DrMcCooL 0 #116 Отговорено 12 Юли, 2008 ей дайте намерете ми 2 стикерчета...за мене и за едно аверче...пък ще си ги вземем и платим като се видим в Шумен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #117 Отговорено 12 Юли, 2008 Аз бях взел две за другата ми хонда и един авер от M_I_T_A_K_A Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DrMcCooL 0 #118 Отговорено 13 Юли, 2008 Някой друг няма ли да може да ми намери или подскажете откъде да си намеря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martin Raynov 29 #119 Отговорено 18 Юли, 2008 Ало ШуменНаближава 27-ми,затова да почваме да пишем тука мнения,предложения и секви хореографии за весело прекарване на последната неделя от месеца.Мястото,датат и часа са известни-остава едно яко избухване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #120 Отговорено 18 Юли, 2008 Аз още се надявам да съм с с подобрения ама уви .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове