shisho 1 #641 Отговорено 24 Януари, 2012 PesheCa мойта не е ниска ама хич вчера закачих бронята и падната на пътя как ме гледаха хората . Приемаме хора от всякаде (поне аз де) кефя се на ентусиасти! Отивам до София с Нонда малеее Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #642 Отговорено 24 Януари, 2012 Ако ще се пие кафе в града ще дойда, ама пеш. galin87 добре си дошъл, винаги! Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #643 Отговорено 24 Януари, 2012 Разбира се ,че да! Мечо пух е рекъл, колкото повече ,толкова повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pesheca 19 #644 Отговорено 24 Януари, 2012 Така е колкото повече интусиасти има толкова по добре. Па пешеходеца вече сам му дал оферта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emk0 0 #645 Отговорено 24 Януари, 2012 Здравейте колеги, Ако има събиране може и аз да дойда от скоро съм собственик на хонда... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pesheca 19 #646 Отговорено 24 Януари, 2012 Ами чеса и датата се вече ясни. Мога да кажа само едно ИДВАЙТЕ :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #647 Отговорено 26 Януари, 2012 Събота 14:00ч. на паметника, да не забравите шал, шапка и ръкавици! Очертава се снежна среща! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shisho 1 #648 Отговорено 26 Януари, 2012 Ако до тогава не съм я разбил тотално ще е добре, хората не излизат аз не се прибирам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #649 Отговорено 26 Януари, 2012 Ако до тогава не съм я разбил тотално ще е добре, хората не излизат аз не се прибирам Трябва да и сложиш лип за да си ринеш пред теб ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pesheca 19 #650 Отговорено 27 Януари, 2012 Колеги понеже времето не е много благосклонно към нас срещатата предлагам да я отложим поне до по-добри условия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swift gti 15 #651 Отговорено 27 Януари, 2012 Колеги понеже времето не е много благосклонно към нас срещатата предлагам да я отложим поне до по-добри условияМомци последно ко става ще има ли няма ли да има среща. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shisho 1 #652 Отговорено 27 Януари, 2012 Съгласен съм с Pesheca при по добро време да се съберем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #653 Отговорено 27 Януари, 2012 Колеги понеже времето не е много благосклонно към нас срещатата предлагам да я отложим поне до по-добри условияМомци последно ко става ще има ли няма ли да има среща.Aз му казах на Pesheca чакъла работи и е топло там ако имате желание може да пием нещо топло. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shisho 1 #654 Отговорено 27 Януари, 2012 Gaze, другите как мислите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pesheca 19 #655 Отговорено 27 Януари, 2012 Амо може и там стига да не е -15 както го дават ,че тогава и да искате неможе да ме махнете от печката в нас :lol: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #656 Отговорено 27 Януари, 2012 За другите не знам, това е мое мнение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #657 Отговорено 28 Януари, 2012 Отлага се срещата ! :cold: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emk0 0 #658 Отговорено 28 Януари, 2012 Добре че, се отложи срещата.. нямаше да мога дайда.. другия път ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swift gti 15 #659 Отговорено 28 Януари, 2012 Еииииий шуменската група се уплаши от малко сняг.Днес се качвах до паметника и пътя и времето бяха супер язък че не дойдохте аз бях горе и беше перфектно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pesheca 19 #660 Отговорено 4 Февруари, 2012 Днес на 05,02 Неделя ще си правим пак една малка срещичка на чакъла в 18 чеса колите ги паркираме на големия паркинг пред тая високата зграда. Ако има желаещи да не се срамуват и да идват :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #661 Отговорено 5 Февруари, 2012 То верно има много срамежливи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pesheca 19 #662 Отговорено 5 Февруари, 2012 Хайде приготвяте колите и след 30 мин на чакъла ще ви чакаме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pesheca 19 #663 Отговорено 18 Февруари, 2012 Колеги гледам времето поомекна малко предлагам днес или утре да си направим една срещичка да се запознаем с новите фенове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Savov 3 #664 Отговорено 18 Февруари, 2012 Към колко часа, аз съм навит. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #665 Отговорено 18 Февруари, 2012 Днес няма много желаещи, ако искате за утре да се разберем нещо ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pesheca 19 #666 Отговорено 18 Февруари, 2012 Да за утре като чели най-добре може би към 2 ще бъде добре времето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #667 Отговорено 18 Февруари, 2012 За мен няма значение часа ако на всички им е удобрено няма проблем 14:00. На чакъла ли ще сме ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shisho 1 #668 Отговорено 18 Февруари, 2012 Къде ще е срещата ? Въпреки че не обещавам да дойда щот съм мега зле Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pesheca 19 #669 Отговорено 18 Февруари, 2012 Ами някаде където има паркинг било то чакъла или горе на паметника стига да е хубаво времето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #670 Отговорено 18 Февруари, 2012 Да се съберем на паркинга до Чакъла / Деусентъра/ пък ще го измислим според времето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lukov 11 #671 Отговорено 19 Февруари, 2012 Ще има ли среща на паркинга на чакаъла че съм се олежал да се размърдам хем и да видя кой в града кара бегчка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #672 Отговорено 19 Февруари, 2012 Ще има ли среща на паркинга на чакаъла че съм се олежал да се размърдам хем и да видя кой в града кара бегчка Дам ставай вече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pesheca 19 #673 Отговорено 19 Февруари, 2012 И кво стана то уж аз гледам да събера хора да се видим пак сега ставам и реанимирам че снощи съм се сцепил до 5 чеса :lol: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emk0 0 #674 Отговорено 21 Февруари, 2012 Аз пак съм отървал сбирката... Айде другия път ще се постарая да дойда ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pesheca 19 #675 Отговорено 21 Февруари, 2012 Другия път може да бъде тази събота гледам го дават отново хубаво времето но пак ще го следим и петъка окончателно ще се каже Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shisho 1 #676 Отговорено 22 Февруари, 2012 Ще е хубаво да се съберем повечко ''Николети'' Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #677 Отговорено 23 Февруари, 2012 Даите да бъде Неделя, че някои Събота са на работа и да бъде 14:30 часа. Пак на същото място и като се съберем ще решим какво да правим, че може да има мераклии за замерване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emk0 0 #678 Отговорено 23 Февруари, 2012 ОК колеги ще се постарая да дойда ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #679 Отговорено 25 Февруари, 2012 Последно утре 13:00 часа за да сме повече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pesheca 19 #680 Отговорено 2 Март, 2012 Понеже ни стана нещо като традиция вс събота да се събираме да питам има ли желаещи и за утре или може би в неделя ще се надявам да сме повече и да раздадем малко газ един път като хората Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове