razbiv 3 #521 Отговорено 27 Ноември, 2010 Предлагам срещата да я направим в 14.00 часа.Та ако някой не може ,или не се е сабудил до един часа да може да дойде в два. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #522 Отговорено 27 Ноември, 2010 Колегата respawn е на изпит , аз нямам нищо против за 14:00 тъкмо може и да успее да дойде Dominiko навит ли си ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #523 Отговорено 27 Ноември, 2010 Поласкан съм. Мился че до 2 ще съм се върнал и ще успея да дойда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #524 Отговорено 27 Ноември, 2010 Ами аз съм нощна и в 14 : 00 ми е идеално момци Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
razbiv 3 #525 Отговорено 27 Ноември, 2010 Значи окончателно 14.00 часа.Там съм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #526 Отговорено 27 Ноември, 2010 (Редактирано) Разбив, Гъзе ами се сетих че утре има състезание във Варна не искате ли да се комбинираме и да отиде с някоя кола?Хем пак ще се запознаем и + това там ще има и други хондажиии.Входа ще е 5 лева и ще може с него да караш картинг Драснете да видим ако се организираме да излетим утре сутрин , ще се обадя и на един колега да го видя и той накъде е.Дайте мнение .оставям телефони 0886813641 и 0895878456 Редактирано 27 Ноември, 2010 от Dominiko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
razbiv 3 #527 Отговорено 27 Ноември, 2010 Аз за варна поне нямам възможност.Ако е на паметника там съм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #528 Отговорено 27 Ноември, 2010 Там сме тогава 14:00 с теабелки онда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ростислав 86 #529 Отговорено 27 Ноември, 2010 (Редактирано) Според мен утре няма да има никой.....повечето ще сме на Италианско във Варна Редактирано 27 Ноември, 2010 от Ростислав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
razbiv 3 #530 Отговорено 28 Ноември, 2010 В два часа съм горе.Който иска да идва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #531 Отговорено 28 Ноември, 2010 В два часа съм горе.Който иска да идва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #532 Отговорено 28 Ноември, 2010 ще има и хондажиии без хонди - хахахахах , очакават са и гости от шата Търговище Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DohcVtec 2 #533 Отговорено 28 Ноември, 2010 ако се саберете бая ондаци щракнете ппо една снимка:) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #534 Отговорено 28 Ноември, 2010 Чакам снимки колеги .Следващия път повече - добре се получи беше много приятно !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #535 Отговорено 28 Ноември, 2010 Доволен съм от днешната среща , имало големи фенове и пичове с хонди в Шумен и щата Търгожище !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #536 Отговорено 28 Ноември, 2010 Колегата Разбив чакаме и твоите !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
razbiv 3 #537 Отговорено 28 Ноември, 2010 И на мен ми хареса срещата.Радвам се че се запознахме.Тя общата снимка от мен е едно към едно с качената от колегата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #538 Отговорено 29 Ноември, 2010 Колеги ако искате да си направим нещо импровизирано .. да не е чак другата последна неделя от месеца, че сняг трябва да има до тогава. Не че пречи, но през новата седмица дават пак горе-доло топли дни ако има някой насреша аз ще дойда! Извинявам се ама така се стекоха обстоятелствата ,че неможах да се върна а като гледам има нови хондаджий Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
broker- 7 #539 Отговорено 30 Ноември, 2010 Колеги ако искате да си направим нещо импровизирано .. да не е чак другата последна неделя от месеца, че сняг трябва да има до тогава. Не че пречи, но през новата седмица дават пак горе-доло топли дни ако има някой насреша аз ще дойда! Извинявам се ама така се стекоха обстоятелствата ,че неможах да се върна а като гледам има нови хондаджий !!!Предлагам да направим среща на 19.12. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #540 Отговорено 30 Ноември, 2010 Аз бих дошъл... ако се организираме ще е много хубаво !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
broker- 7 #541 Отговорено 9 Декември, 2010 Колега respawn май други навити няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
razbiv 3 #542 Отговорено 9 Декември, 2010 И аз мога да дойда,стига да няма сняг,че съм с летни гуми.Не можем ли да измислим друго място за срещи поне за през зимата.Някаде в града. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #543 Отговорено 9 Декември, 2010 Дайте някво предложение и да се мятаме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #544 Отговорено 9 Декември, 2010 Мислете и кажете .Неделя съм свободен.Respawn трябва да ни черпи, че миналия път заради него направихме от два срещата, а той не дойде..... незнам.......Да може някъде из града, обявете часа и мястото - може и на ОМВ - през деня ги няма рацерите и семкаджиите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #545 Отговорено 9 Декември, 2010 :( :( :( :lol: :lol: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #546 Отговорено 9 Декември, 2010 Не се смей, еми ела и ти.Едни от най -стабилните хондажии са в града, а не се събираме, ще ви видя някъде няма да знам че си ти примерно, Райнов или Дойчин, а това е срамота, в 1 град сме . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #547 Отговорено 9 Декември, 2010 Не ходя на ОМВ ама май попадам в графата "рацерите и семкаджиите." та за тва са чудя дал да идвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #548 Отговорено 9 Декември, 2010 Ще те изтърпим толкова, ко да те правим .Ела ве да се запознаем, не е задължително да те разпитваме, ще си говорим нормални работи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #549 Отговорено 9 Декември, 2010 Труден съм за улавяне , ако съм фрее , ако не спа , ако колата е движение - ще мина Много ако-та ... :lol: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #550 Отговорено 9 Декември, 2010 (Редактирано) Много цапат и миришат Редактирано 9 Декември, 2010 от respawn Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
broker- 7 #551 Отговорено 12 Декември, 2010 Аз ще се радвам ако има сняг, че да си пробвам ЦРВ-то. Ако има и ядене и пиене още по добре. Така, че аз съм за на 19-ти на паметника. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #552 Отговорено 4 Януари, 2011 Честита 2011 фенове !Пожелавам ви през тази година повече и по-бързи хонди.С по-високи степени на сгъстяване, налягане и турбини.По-малко килограми на конска сила и по-високи работни обороти !Живи и здрави да си карате хондите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilkocivic 1 #553 Отговорено 21 Януари, 2011 колеги здравейте, среща имаше ли! ако не дайте да направим по-сериозно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ванко 24 #554 Отговорено 1 Февруари, 2011 айде бе хондажии направете поне една среща кат хората ама да са знай че ще дойдат повече от пет хонди ,че май само са храните тука пак колкото пати дойда с мойта кола стават пет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #555 Отговорено 1 Февруари, 2011 На 27.02 може да направим среща да се надяваме времето вече да е по топло Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #556 Отговорено 1 Февруари, 2011 (Редактирано) Аз съм на линия Ако няма освен някой големичък сняг ,че да не мога да се кача :Д Редактирано 1 Февруари, 2011 от respawn Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #557 Отговорено 1 Февруари, 2011 +1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #558 Отговорено 2 Февруари, 2011 До тук сме 5 човека желаещи и ми се струва, че ще станем повечко до края на месеца. Иначе и мен ме събаря зимната обстановка, ако се наложи ще измислим алтернатива. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martjo 35 #559 Отговорено 13 Февруари, 2011 Брачеди кой е юнакът със Сивик сив 4-ка в града? Има някакви маорски "татуировки" на предния ляв калник. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #560 Отговорено 13 Февруари, 2011 (Редактирано) Ей забравих му името, едно дребно момче ли е?Пууу ей ся ми беше на устата - хубава колица ако не ме лъжат спомените е с двигател б16а2, не съм 100% сигурен. Редактирано 13 Февруари, 2011 от Dominiko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове