Jump to content
Saho

Традиция или простотия!?

Recommended Posts

Трябва поне по един мъртъв от всеки клас от кеф, алкохол, катастрофи и наркотици. Иначе - не сте празнували подобаващо, а сте излезли на петъчна дискотечка.

:blink::cool::lol:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

И резултата...........Пирогов и не само.

Само седем? Пфффф, седем човека от сигурно над 700 си е едва 1%. Аз викам, че е малко. :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Наистина не ви разбирам вас - тясно скроените хора. Жал ми става като си помисля как празнувате вие.И Дидко, хубаво е че се позоваваш на личният си опит.п.п. Става ми смешно като чета някои от вас, написалитакива мнения, че сякаш никога не са минавали презпериода на възрастта около прословутото завършване.Недейте така всички занем, че доматите не се ядат с колците.

Редактирано от Hondanche_mamche

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове


Да обобщя:

Когато сме млади, искаме да порастнем а когато порастнем, искаме да сме млади :D

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Сега да се радваме ли, що ли? Ти за това не си се напил на бала си от две водки,защото с даскалите сте тренирали нон-стоп. Евала.

Редактирано от Hondanche_mamche

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@ Didko: Съжалявам че твоят бал е минал по този отваратителен начин, но не съди всички балове за това. Моите най-добри приятели са и си остават съечениците ми от гимназията. За мен най-добрите години бяха в гимназията, сега като студент е ужасно. Опитваш се да работиш и да ходиш на лекции едновременно и не успяваш и в двете, накрая те късат на много изпити, които едвам зимаш или НЕ взимаш поради липса на присъствия, по цял ден се претрепваш, накрая нямаш сили за една бира. Колегите от студетските години са ми близки, но не при всички е така, но истинските ми приятели са тези от гимназията, тогава бяха годините които минахме през тежки и приятни моменти заедно...@Darius: Верно и това, и ние праихме мощни запои от началните години на гимназията, със и без даскали, и какво от това? Думите ти звучат всякаш е мъчкарско да не се напиеш от 2 водки а от цели 2 шишета водка, и какво следва - токсикологията в Пирогов. Много по зле от това д се напиеш с 2 водки. И какво, изхвърляли сте тези които се напиват, браво, големи "мъжкари''... Аз моите приятели като се напият и ги крепя, пазя ги да не паднат да си счупят нещо, давам им вода и ги прибирам в къщи или по скоро у нас, за да не ги виждат родителите им. Така беше така ще бъде, това е мъжка постъпка, а не да го изоставиш пиян, паднал някъде, неадекватен и захвърлен. А за 7 души в пирогов на фона на хилядите абитюренти е смешно, камоли на фона на мъжете от домакинствата, чичковци които са си абонирани всекдневно за там, след като са се напили и пребили жена си или детето, и повярвай ми са много повече от 7 на вечер. И защо просто не оставите абитюретните да си живеят живота, а? Нека си крещят, на никой не пречат.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти за това не си се напил на бала си от две водки,защото с даскалите сте тренирали нон-стоп. Евала.

Може и да съм се напил,ама не съм се излагал.Може и да съм тренирал,но не нон-стоп!Много лично го приемата вашата рода,просто коментираме!Не се асоциирайте с тези които не одобряваме!А и всеки има право на мнение,що се косите толкова. ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да се барнеш за бала - традиция.да се съберете и да отидете да вземете класната - традиция.да вкараш скришом алкохол в ресторанта - традиция.да се напиеш - традиция.да скапеш настроението на гаджето и тя да не ти пусне - традиция. да влезеш на сутринта, след бала, в училище с биричка в ръка и да обикаляш стаите - традиция.да висиш от прозорците на колата, докато се движи с около 80 км по Цариградско - абсолютна простотия.да спреш напреко на движението на Стамболийски (пред мола) така че дори трамвая да не може да мине, да излезеш на улицата да мяташ гюбеци и да къркаш алкохол направо от бутилката - абсолютна простотия.По мое време я нямаше тая простотия. И броенето го нямаше.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е как , като завър6ва6 и ска6 около теб вси4ко да е малко по-6умно и красиво. Всички да те видят ,какъв пръч си станал , да си дивее6 когато е позволено и да се направи6 на олигофрен, както си трябва

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Restless

а желанието всички да разберат за великото събитие идва от старата българска традиция като има сватба или подобен празник да се излезе на мегдана та да разберат съселяните какво е чудо станало.

На едно селско събрание, дето по-първите хора си приказвали за общински работи, попаднал и Хитър Петър. Селският кехая, за да си направи смях с него, грабнал калпака му и го пухнал о земята. Хитър Петър си взел калпака, поотупал го от праха и го сложил на главата си. След туй се обърнал към селяните и рекъл: — Искам да ви разкажа една старовремска приказка; Едно време имало много прочут цар. Името му било Соломон. Той бил много умен, всичко знаел и от всичко отбирал. Най-чудното било това, дето разбирал и от езика на животните. Един ден заповядал да преведат пред сарая му всичките животни, за да послуша какво си говорят. Наред с другите трябвало да мине и конят с рода си. Повикал той кобилата, катъра, магарето и им казал, че когато минават пред сарая, да вървят мирно и тихо, за да не посрамят рода си. Най-много съветвал магарето, защото познавал неговото вироглавство. Но тъкмо когато щели да минат пред Соломоновия сарай, то навирило опашка, опнало врат, заподскачало и надало такъв рев, че всичките животни се обърнали към него. „Че тъй ли ни беше думата бе, роднино?“ — запитал го сърдито конят, когато поотминали. „Аз — рекло магарето — на такова място като не си покажа магарията, защо нося това име?“ Като чул приказката, кехаята се засрамил и си отишел.

Всеки да празнува както иска, стига да не пречи

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Ухххх, какво балче си прекарах - чудно. В супра ме возиха, със Супра ме въртяха, от Супра си показвах по светофарите главата и крещях от едно до дванайсе. А хората в колите... 99 на 100 се усмихваха и НИКОЙ, повтарям НИКОЙ не ме е погледнал злобно. По-скоро ме гледаха с носталгия в очите, тежеше им вече живота, искаха и те да се порадват така. И те искаха да си покажат магарията като нас, да се върнат малко в нереалното спряло време на ученика, където като се магариш не те уволняват и не те пишат по вестниците. Повеселихме се до там, викахме един срещу друг и пресипнахме. Стигнахме си до ресторанта, там пък вече окончателно крещяхме и си съсипахме гласните струни. Танцувахме, пяхме, дивяхме, кефехме се. Стана 12 и решихме да се местим... оп в дискотеката, малко ретро парти до 5-6 сутринта, уиски, танци - КЕФ. Нарадвахме се, и сега ви пиша в един резен време, което съм си заделил за форума, че ме чака бачкане. :rolleyes: Но ми е кеф, че магарях на време, когато си трябваше. Сега вече няма за кога, сега ще трябва да пазя поведение - да се възмущавам на следващите абитуриенти за това какви са магарета. :lol: Но нали в това е интересното да си важен и порастнал. :lol:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

традицията повелява....

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...