Jump to content
blowfish

Въпрос относно Хонда Hr-v

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте съфорумци , Моля ви за мнение или евентуално за помощ, тъи като мисля да ставам собственик на Хонда HR-V (дай боже читава :) ).Така и тъи като съм пълен лаик :) от страна на техническата част имам няколко въпроса относно - , има ли нещо специфично, по Хондите, на което трябва да се обърне повече внимание, когато се прави огледа на колата. Не говоря за стандартните неща (двигател, удряния и т.н.). Прочетох (КАКВО ДА ГЛЕДАМЕ ПРИ ПОКУПКА НА АВТОМОБИЛ, Безценни съвети!!!), наистина много добър пост, но такава употребявана кола в България няма :))) или , ако има такава човека трябва да е голям късметлия :). Ще ме извините , ако поста ми е малко странен и не е в правилния раздел:) , но все пак пиша за първи път в такъв форум. Поздрави и благодаря предварително за мненията . :)

Редактирано от blowfish

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

поискай да я заведеш "на преглед" - ЮбиКо са в Горубляне, на johnyboy сервиза "Омбре 2" в Дружба също е близо, някви левчета за диагностика не си струва да се спестат... а ако не искат да я провериш -бегай

колко му искат?

Редактирано от Restless

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

поискай да я заведеш "на преглед" - ЮбиКо са в Горубляне, на johnyboy сервиза в Дружба също е близо, някви левчета за диагностика не си струва да се спестат... а ако не искат да я провериш -бегайколко му искат?

Интересното беше , че в двете къщи в Горубляне, където видяхме този модел Хонда , цените им бяха задраскани и само по договаряне. Тази, която е от Италия с сервизната книжка беше с задраскана 11 900 цена , а другата която беше 1999 година , беше 12 900 с задраскана цена. Също така намерихме и една в Кюстендил , човека с който говорехме , каза ако искаме и на 5 сервиза да я караме :-) , та ще видиме ..... .А пари съм решил да не пестя относно смени масла, ремъци и т.н. johnyboy - от форума ли е ? Редактирано от blowfish

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...