Jump to content
пламен1

Шум при каране на 2-ра скорост

Recommended Posts

Колеги ,някакво предположение за вилка и зъбчатки в скоростната кутия?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на другите скорости как е чували се този шум

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги замалко да купя една д15,но ме спря следния факт-Колата я изпробвах,но на втора скорост имаше един шум от стържене на метал,от самото вкарване на скоростта до някъде 4000 оборота.Как смятате доколко е сериозно това?Какъв може да е проблема имат ли проблеми със скоростните кутии хондите?

Колега скорости можеш да намериш за около 150 лв. За това ако ти харесва колицата я взимай.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно това щях да кажа и аз, да сваля 300 лв от цената (около 200 лв скорости + 100 лв работа ) и я взимай, че читави Д15ки рядко изпадат... :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно това щях да кажа и аз, да сваля 300 лв от цената (около 200 лв скорости + 100 лв работа ) и я взимай, че читави Д15ки рядко изпадат... :rolleyes:

Съгласен съм,че запазени Д15Б2 рядко се срещат,а ако се намерят са много скъпи.Тази хонда ме привлече защото е с климатик и ел.пакет обаче е стара'92 и се вижда че е износена,има забележки по външния вид и по интериора вътре също.Вече след като установихме проблема се разбрахме с човека за крайна цена 2700.Незнам струва ли си тази инвестиция за такава дърта кола понеже разполагам и с малко пари

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

след като разполагаш с малко пари какво му мислиш, взимай я. цената бива. само се пази да не би покрай тоя дефект със скоростите да не ти се отвлече вниманието от нещо друго което не е в ред. много често това е номера при автоджамбазите, отвлича ти вниманието с някой очевиден дефект като ти го показва ясно и открито и ти си мислиш че като го оправиш и колата ще стане екстра, само дето някой път се оказва че има и други също толкова дразнещи дефекти които убягват на окото на пръв поглед.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...