Jump to content
Guest Svi

Щора за багажник на Cr-v

Recommended Posts

Guest Svi

Здравейте, имам Хонда Цр-в, искад да си сложа покривало на багажника. Преди е нямало и искам да питам трябва ли ми нещо допълнително освен щората. Ако някой продава да пише.Другия проблем е със задната чистачка не прилепва до стъклото от сервиз ми искат 90лв за нова чистачка. Ако някои има чистачка която работи да пише. Мерси предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, и аз търся такава щора. Ако имаш информация къде се продава ще се радван да споделиш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В сервиза на Хонда казаха че мога да я поръчам за 408лв и битрябвало да стане. Но не ми се дават толкова пари и няма гаранция, че има подготовките за монтиране.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щората, и аз почнах да търся такава. Понеже си купих хонда 2000г. без щора и без леглата за щората /никога не е имала моята/. Трябва освен щората да има едни легла които се монтират в кората /предполагам че кората трябва да се свали изреже.За сега ще се поогледам навън дали не мога да си доставя нещо. Ако разбера ще пиша.Чистачка задна си сложих за 7 лева немска и пасна. Не разбрах при теб чистачката ли е проблем или целия механизам е прецакан.Поздрави.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...