Jump to content

Recommended Posts

кажете ако знаете каква скоростна кутия мога да сложа или закупя за сивик 6 ген. 2-3 врати d14a3 двг. благодаря предварително причината още не е известна но като разглобя ще споделя мисля че е лагер на първичния вал но все пак кажете каква да търся че не ми се ползва тази

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

кажете ако знаете каква скоростна кутия мога да сложа или закупя за сивик 6 ген. 2-3 врати d14a3 двг. благодаря предварително причината още не е известна но като разглобя ще споделя мисля че е лагер на първичния вал но все пак кажете каква да търся че не ми се ползва тази

На кутията ти трябва да има лепенка с баркод и номер.По тоя номер си търсиш същата кутия :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а и да питам горе долу колко масло събира и какво мога да сложа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Маслото е с вискозитет 10W-40. За скоростните кутии на Хонда е такова. До колкото знам в България се предлагат 2 марки такива масла.Едното е Honda(MTF-3) , а другото е Motul. Скоростната ти кутия събира около 2,0 - 2,2 литра. Цената на маслото е около 30-35лв за литър.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOSS`HOGG

Маслото за кутията в представителсвото на хонда за варна е 18 лв. +- 1,2 лева не се сещам с точност в момента.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Izanagi

6-та генерация май не става с двигателно масло , затова има Хонда МТФ , около 18лв на литър е.А последно не са ли съвместими всички скоростни кутии от Д серията ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest artifuckt

На моята 6 ген. сложихме MTF и събра почти 2 литра масло. Всичко с маслото и труда ми струваше 30 кинта. Не знам колко точно струва маслото, защото моя майстор го купува, но със сигурност е по-малко от 18 лв. при положение, че в тази цена влиза и труда, ако са си взели за труд де. !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...