predatov 58 #1 Публикувано 19 Май, 2008 Имам един голям въпрос Отдавна наблюдавам форума и искам да задам един много интересен въпрос. някои чувал ли е и знае ли нещо за трета генерация Сивик с двигател EW5 тъи като нищо не намерих за такъв двигател?!... Чел съм за всички други модели двигатели от тази генерация, но не и за него. Ще буда благодарен на всеки които ми каже някаква информация.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #2 Отговорено 19 Май, 2008 наистина нищто не знам за този двигател и в нито една таблица за двигатели не сам го срещтал а в талона ми е написан че е 83 коня 6те се радвам на някаква информациа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #3 Отговорено 19 Май, 2008 добре де ми защто ми пише в талона че е 83 коня а тук пише че е 108 много интересно и обарквашто но все пак благодаря мойе би пот капака сам имал едно малко звярче а аз не сам знаел това е хубаво а данака ми е по малак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Noodle 1 #4 Отговорено 20 Май, 2008 linkРазгледай и целия сайт - вярвам че ще ти е полезен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #5 Отговорено 20 Май, 2008 благодаря за информациата наистина ми беше интересно да разбера нешто повече за моята кола защтото я карам от две години а много малко зная за нея а и нищто не намирах в нета благодаря отново точно за този модел двигател Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове