gitobg 9 #761 Отговорено 29 Юни, 2009 (Редактирано) Аз съм от хората забравили за срещата ама поне се вяснах за малко . Дидо обеща за следващия път да напони . Редактирано 29 Юни, 2009 от gitobg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vallski 0 #762 Отговорено 29 Юни, 2009 Може пикник на някои скали до морето че като отпънем от сутринта чак до следобед да стоимще си вземем скара и бирички - ама трябва организация. Аз вчера минах през метро, ама що ли ми е останало в главата, че е в 17ч срещата и се учудих че никой не идва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #763 Отговорено 29 Юни, 2009 Хайде, давайте предложения за място за пикник. Аз нямам идея но си спомням преди години бяхме на пикник на едни скали и на има няма 50 метра имаше малка горичка. Беше много готино. А за организацията, избираме място, избираме ден, може да си измислим меню и да си разпределим покупките. Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #764 Отговорено 29 Юни, 2009 (Редактирано) Аз предлагам Ахтопол 1-во мега якия град е който е по екстремните работи скоци работи има скали виски колкото 1-я етаж на моста плажа е чист и освен това има и дискотека която е яка и може да се изкъртим много ама дайте по добре палатки да напрайм ще е по яко отколкото питник Редактирано 29 Юни, 2009 от Phoenix_bs Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #765 Отговорено 29 Юни, 2009 Аз предлагам на 12 вечерта да заминем и до 14 сутрента да сме или до вечерта смисл кой както реши :? за палатки според мен ще е много по хубаво отколкото само питник Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SDboy 0 #766 Отговорено 29 Юни, 2009 по въпроса с срещите и слагането на бележки по стъклата само кажете кога къде и в колко ще е срещата и белжките може и на ръка да се пишат няма да е толкова трудно пак със сигурност ще дойдат повечко хора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #767 Отговорено 30 Юни, 2009 съгласен съм. колкото до писането трябва да ги пише някой който може да пише красиво а не като мен ;) ;) :D . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vallski 0 #768 Отговорено 30 Юни, 2009 То и аз пиша с левия крак Ама по въпроса с палатките нещо не ми допада идеята - не на всеки му се остава да преспивапо - добре една дневна организация, а пък който иска да продължава и вечерта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #769 Отговорено 30 Юни, 2009 Така е обаче аз примерно като нямам кола и пре*бан ама както решите някои пък могат да останат на палатки а другите примерно да доидат само за през деня и това е вариант Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Killer 0 #770 Отговорено 30 Юни, 2009 (Редактирано) Здравейте аз Съм нов и искам да разбера кога ще са стрещите на клуба По принцип не съм много Фен на Марката , но си Купих Хонда ...........и по точно 200сс Картинг ХОНДА и искам да се присъединя към клуба ви !! ---Санчеззз питай някой дали има ремарке и кола с теглич да занесем картинга на Писта Маринка че имам 2 Нови задни гуми и искам да ги изпиля Редактирано 30 Юни, 2009 от Honda_Killer Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #771 Отговорено 4 Юли, 2009 Хайде бе хора, хайде да отидем на пикник, моля ви ! На 12-ти. То не иска организиране, само казваме там ще ходим и в толкова часа се събираме и отпрашваме за един ден. Хайде дайте някакви отзиви, поне да не се надявам напразно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #772 Отговорено 4 Юли, 2009 еми аз съм за ама... :lol: да видим другите какво ще кажат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lefter0v 0 #773 Отговорено 4 Юли, 2009 ако е хубаво времето и аз съм за,но да е близко до морето че не тарпя на жеги) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vallski 0 #774 Отговорено 6 Юли, 2009 ми то хубаво ама аз на 12-ти ще съм на робинзона /след св.влас/ и ще сме голяма компания.Ще говоря с другите и ако са съгласни ще отправя една покана и към съфорумници Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #775 Отговорено 6 Юли, 2009 може и да отидем на оназ писта след маринка дето е да направим питника а и освен това може малко шоло да има хем колегата със картинг количката ще и изпили гумите :) ;) ;) :D ама трябва по бързо да го решим... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Killer 0 #776 Отговорено 6 Юли, 2009 ще е супер ако и Клуб Хонда се събира както колегите от клуб БМВ Всяка неделя на Пистата след село Маринка За мен единствения проблем е че никой няма ремарке и кола с теглич да завлечем и картинга !!пп. на Саня (Sanchesss) дядо и има цяла платформа , ама няма да я даде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #777 Отговорено 6 Юли, 2009 Айде наще вече станаха 3 Хонди в моите гаражи вчера си взех Хонда CBR 250r но за жалост още нямам А категория и си обикалям само на близко от вкъщи :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #778 Отговорено 6 Юли, 2009 (Редактирано) еее честито е краскич да си го караш с здраве мотора аз скоро може намина през мр така че може се оговорим за някое кафе нещо да направим :) Редактирано 6 Юли, 2009 от Phoenix_bs Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #779 Отговорено 7 Юли, 2009 Аааайде честита придобивка, да ти е жива и здрава и много да те слуша. И понеже съм се зарибила много за този пикник имам готово предложение. В неделя в 10 примерно да се съберем на ОМВ, да пием по едно кафе (респективно чай ) и на място да решим къде ще ходим. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #780 Отговорено 7 Юли, 2009 еми то хубаво ама да не стане така че да отидем само 2та (rofl) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
анна 0 #781 Отговорено 9 Юли, 2009 здрасти,аз съм нова тук и не познавам никого...кога и къде се събирате,какво правите.4ух,4е такива срещи били доста интересни и мисля да пробвам... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #782 Отговорено 9 Юли, 2009 (Редактирано) здрасти . Ми срещи се състоят всяка последна неделя от месеца в 19:00 на паркинга на метро . А за 12.07 се опитваме да организираме питник ама нищо не се знае :S може и да не стане тъй като гледам няма много желаещи. ;) Редактирано 9 Юли, 2009 от Phoenix_bs Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #783 Отговорено 9 Юли, 2009 За пикник аз няма да мога да доида неделята съм на на работа до кам 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vallski 0 #784 Отговорено 10 Юли, 2009 (Редактирано) Колеги, ако има желаещи могат да дойдат на едни скали след св.Влас, аз ще ходя там с друга компания. в 9,30 ще се чакаме на паркинга на Билла Трапезица, така че който иска може да заповяда. Неделя 9,30 /ако е хубаво времето разбира се/ на паркинга на Била ще гледам за хонди Мога да дам и телефон на който да ме потърсите за по сигурно, ако решите.Поздрави на всички! Редактирано 10 Юли, 2009 от Vallski Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
анна 0 #785 Отговорено 10 Юли, 2009 хехе,в краен слу4ай мойе да си вземем сандви4и от метро и да си ги ядем на паркинга,хаххазнам едно супер място за пикник,оба4е трябва да ходим само с ЦРВ-та )) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vasko_ 0 #786 Отговорено 10 Юли, 2009 здравеите на всички аз предлагам да отидем на аязмото в меден рудник има си горичка идеално е за пикник Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
жоро74 0 #787 Отговорено 10 Юли, 2009 в таз горичка да не направите някоя беля...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #788 Отговорено 10 Юли, 2009 в таз горичка да не направите някоя беля......хахахахахаа няма страшно ако е за М.Р. може и аз да доида ако е се седи до по късно че съм до кам 3 на работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
жоро74 0 #789 Отговорено 10 Юли, 2009 мисълта ми е ,че колежката анна била нова.......да не я стреснете в горичката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vasko_ 0 #790 Отговорено 10 Юли, 2009 аз мога и до касно за другите незнам.ако са сагласни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #791 Отговорено 10 Юли, 2009 ее ти пък как ще я стреснем еми аз съм навит стига някой да мине да ме земе щото от лазур до мр не ми се ходи а и това не го знам къде точно се намира :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
жоро74 0 #792 Отговорено 10 Юли, 2009 няма ядове ама ще ми е дълга обиколката,а срещата е само за бургазлии аз съм селянче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #793 Отговорено 10 Юли, 2009 (Редактирано) Ако оговорката остане за МР таман ще дойда с мотора Редактирано 10 Юли, 2009 от M.R.Tuning Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #794 Отговорено 11 Юли, 2009 колеги последно какво стана къде ще е питника и изобщо ще има ли ... :? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
анна 0 #795 Отговорено 11 Юли, 2009 !!! мисълта ми е ,че колежката анна била нова.......да не я стреснете в горичкатахаха,най-много аз да ви стресна,аязмовата гора е моя територия ))айде кажете какво сте решили,може да намина да ви погледна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #796 Отговорено 11 Юли, 2009 И аз се интересувам за аязмото,че не съм ходил отдаавна там,а пък ще съм наблизо,стига да е хубаво времето де,... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vasko_ 0 #797 Отговорено 12 Юли, 2009 явно няма да се сабираме !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
анна 0 #798 Отговорено 12 Юли, 2009 явно няма да се сабираме !!!много слабо,колеги...о4аквах пове4е от рега тук :Р Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
жоро74 0 #799 Отговорено 12 Юли, 2009 жалко,няма среща, няма стряскане изглежда няма мечки....... !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #800 Отговорено 12 Юли, 2009 Не се получи срещичката май а Еми на 26-ти ще се видим тогава :worthy: !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове