Jump to content
Guest chulio

газова инжекциа за Д15Б2

Recommended Posts

Guest chulio

Някои има ли представа или наблюдениа за газова инжекция на хондата, Каде и кои е най-добре да я монтира (за пайона на Софиа). След това показателите кви остават? Секви коментари и предложения ще бъдат уважени.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не разбирам ама се чудя, като на моно-инжекция сложиш газов инжекцион - къде е смисъла!?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Монтирал съм на моно инжекция - газов инжекцион, само че на Фиат Брава и смисъл има - по-добра динамика на колата отколкото на бензин.Не виждам проблем да не стане и на Д15Б2.Ето тук малко снимки от Фиата:http://www.ecarc.eu/gallery/thumbnails.php?album=11А тука за други коли:http://www.ecarc.eu/gallery/index.php

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не разбирам ама се чудя, като на моно-инжекция сложиш газов инжекцион - къде е смисъла!?

Същия като да и сложиш инжекцион от А6 или Z6, даже се съчетава с алтернативно гориво :) Мен лично не ме кефи обаче, по-добре да сложиш газов инжекцион на D15B2, отколкото обикновенна газова на която и да е Хонда ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера звънях в един сервиз в Русе, където монтират газови инжекциони. И като казах на "майстора", че искам да монтирам газов инжекцион на моноинжекция оня онемя.... "Господине, това е невъзможно!" бяха думите му?!?! :rolleyes: Незнам защо аз обаче оставам с впечатление, че това е невъзможно само за него?!?! И нали и Д16З6 е също моноинжекцион / или dual point injection както се води /?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Съвсем не е моно! Погледни си рейката за гориво, дюзите и колектора за сверка :P

Редактирано от Al_Capone
ЦИТ�ТИ!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

D15B2 е моно инжекция за жалост, обаче е dual point което е на пронципа на пълната инжекция отново с две дюзи ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

D15B2 е моно инжекция за жалост, обаче е dual point което е на пронципа на пълната инжекция отново с две дюзи ;)

Човече, престани да вадиш стари теми! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...