Jump to content
Guest VersaceGirl

Хора,някой сменял ли е десен волан с ляв?

Recommended Posts

Guest VersaceGirl

Момчета,дайте някаква информация за тази услуга(сервизи,цени,какво представлява).....Някой правил ли го е и струва ли си....?.....Благодаря за info-то от Waepon R :) И Приятен Ден на всички... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers
Отговорено (Редактирано)

колежке аз вкарам коли от англия и да ти разкажа за 1ви път какво ми беше:Пристигам в лондон и се налага да карам колата от летището до центъра защото там живеем а колата си е на мое име и застраховките също и неможе да кара друг ! Така до тук добре ама в Лондон е обратно движението волана ми е на обратно и аз незнам каде утивам,става страшно .Потеглям аз един новобранец ще кара по добре от мен срам ама няма какпо някое време си мисля че аз въобще мога ли да карам почтис е пребирам 80км изминах почти свикнах :tooth: смеят ми се всички ама кв да се прави но до края на другия ден бях изминал вече над 1000км а аз вече започнах да си показвам БГ манталитета и да хулиганствам на пътя за което ме скастриха :) Така свикнах че сега имам сивик с ляв волан а карам дипката и акорда с десен волан и много си ме кефи:) и честно да си кажа небих дал съмати пари за кола от италия която ще е разбита и ще струва много пари по добре да си карам по новата и по евтина коал с десен волан:) Повярвай ми че изпреварването в бг не е никак трудно по кофти ще ти е да свикнеш да превклюваш скоростите ако не е автоматик !ПП: виждам че в аватара ти пише мечтае да кара нсх , и аз така мечтаех и точно там в Лондон карах японски модел с десен волан чуството е уникално :)Това да се качиш в истински японски модел който идва направо от япония просто немога да ти опиша какво е чуството!

Редактирано от JeepersCreepers

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VersaceGirl

Виж какво си направих като алтернатива на смяна на десен с ляв волан :tooth:http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=22374

Ааа,да,колега,аз като търсих информация за тоя тъп десен волан...попаднах на твоя топик....Браво на теб....много си креативен :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VersaceGirl

колежке аз вкарам коли от англия и да ти разкажа за 1ви път какво ми беше:Пристигам в лондон и се налага да карам колата от летището до центъра защото там живеем а колата си е на мое име и застраховките също и неможе да кара друг ! Така до тук добре ама в Лондон е обратно движението волана ми е на обратно и аз незнам каде утивам,става страшно .Потеглям аз един новобранец ще кара по добре от мен срам ама няма какпо някое време си мисля че аз въобще мога ли да карам почтис е пребирам 80км изминах почти свикнах :) смеят ми се всички ама кв да се прави но до края на другия ден бях изминал вече над 1000км а аз вече започнах да си показвам БГ манталитета и да хулиганствам на пътя за което ме скастриха :) Така свикнах че сега имам сивик с ляв волан а карам дипката и акорда с десен волан и много си ме кефи:) и честно да си кажа небих дал съмати пари за кола от италия която ще е разбита и ще струва много пари по добре да си карам по новата и по евтина коал с десен волан:) Повярвай ми че изпреварването в бг не е никак трудно по кофти ще ти е да свикнеш да превклюваш скоростите ако не е автоматик !ПП: виждам че в аватара ти пише мечтае да кара нсх , и аз така мечтаех и точно там в Лондон карах японски модел с десен волан чуството е уникално :)Това да се качиш в истински японски модел който идва направо от япония просто немога да ти опиша какво е чуството!

Тъй,като виждам,че си навътре в нещата...кажи нещо повече за коли(2-ра ръка) вкарани от GB и Германия....предимство ,недостатъци..Казвали са ми само,че от Италия са кофти... :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сега направо ще ти пиша лично :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сега направо ще ти пиша лично :blink:

Е, пиши в темата де. И аз се зарибих по десния волан от Бате Емчо за едно CR-V. То така или иначе идеята му е за гората, а там няма къде да се разминаваш много много

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

ами много е сложно а и всеки си има различни мнения който го интересува нещо за коли от англия мога да му докарам с поръчка не е проблем за мен а за относно ЦРВ има даже налично в момента което продавам :blink: PP:Gotin_Ma4o това ми е скайпа!

Редактирано от JeepersCreepers

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...