Krelion 42 #1 Публикувано 14 Май, 2008 карам хонда D14A1 на газ ,като я разклатя малко в купето почва да мирише на бензин не мога да разбера от къде идва тази дразнеща миризма ако някои има някакво мнение или съвет да каже предварително благодаряПровери си маркучите на бензина,да няма истървала скоба или повреден маркуч.Извади си задната седалка и си провери уплътнението на бензиновата помпа! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nastezatelq 24 #2 Отговорено 14 Май, 2008 самата помпа ми е отпред при двигателя проверих уплътнението на сондата не е мокро и не мирише от него мен ме съмнява да не е от тръбата за зареждане и друго да ви питам има ли някакъв маркуч(отдушник) на самия резервоар Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CryoGen 29 #3 Отговорено 14 Май, 2008 самата помпа ми е отпред при двигателя проверих уплътнението на сондата не е мокро и не мирише от него мен ме съмнява да не е от тръбата за зареждане и друго да ви питам има ли някакъв маркуч(отдушник) на самия резервоармай се бъркаш бензиновия Филтъра помпата е в резервоара ти махни задната седалка и огледай уплътнението както ти каза колегата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nastezatelq 24 #4 Отговорено 14 Май, 2008 извинявам се колега обаче помпата ми е механична и е на самия двигател а сега съм с електронна, уплътнението го гледах нищо му няма и забравих да кажа че миризмата на бензин идва някъде от дясно където е тръбопровода за зареждане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CryoGen 29 #5 Отговорено 14 Май, 2008 самопорицавам се и отивам в ъгъла наказан помислих си че колата ти е 92+ ... и аз се извинявам за грешкатазакараи я някой майстор да ти огледа резервоара на канал ... тук само мнения и теории ще чуеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове