Jump to content
Render

Баси от кво може да е това?

Recommended Posts

Абе колеги кажете от кво може да е това, супер ме дразни. На мойта англичанка (98')се чуват всякакви странни шумове от тиа предни колела. Понякога утихват понякога са по силни. Както си карам без дори да давам газ или да натискам спирачка се чува едно съскане все едно някой цъка...тц тц тц, и честотата е пропорцинална на скоростта. а също така и едно свирукане както когато са поизхабени накладките(обаче го прави и когато не натискам спирачките), едно тънко металическо свиркане... Водих я на Омбре, смениха ми едно каре, другото и то леко зле, ама имало уж още малко хляб, карах ги да проверят вси4ко по предницата, и уж нищо нямало ама това много ме дразни... Дали е сериозно? Някой случвало ли му се е?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мойто мнение, е че цъкането е от камъче м/у грайфера на гумите ти, а скърцането е от накладките(имат едни пластинки, които като се изхабят да те подсетят да ги смениш). Успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:P ами точно смених нови гуми а и баиа оглеждах около калниците щото цакането точно звучи като че ли нещо закача... ама не е , а и от 3 месеца го чувам ;) иначе за накладките сигурно е така...не знаех за тези пластини а и очаквах ако има защита да е само ако натисна спирачки....мерси...иначе цъкането ще умувам още, струва ми се че откакто смених лявото каре се чува повече от дясно... ама не сам чувал каре да цъка ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...