Miroslav.Ivanov 0 #1 Публикувано 13 Май, 2008 (Редактирано) Колеги има ли някой малки персийски котета? Търся си такова коте. Не знам на колко месеца е добре да се взимат, но ми трябва възможно най-мъничко коте, но да може да се храни и т.н. Ако имате и снимки ще е суперМерси много Редактирано 13 Май, 2008 от Miroslav.Ivanov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Miroslav.Ivanov #2 Отговорено 13 Май, 2008 Никой ли няма едно коте за приятелката ми :). То се продават на много места, ама защо да пълня гушите на тоя и на оня, като мога да помогна на някой съформуец. Ако същия има нужда от уебсайт - има го. Коте за уебсайт :D:D струва си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HondaFanatic #3 Отговорено 13 Май, 2008 Абе,персийка не знам от къде,ама ако приятелката ти си пада по зайци...имаш го :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #4 Отговорено 14 Май, 2008 (Редактирано) намери ми една хубава женска за три дни и после ще ти дам коте! ето го моя Каспър Редактирано 14 Май, 2008 от ManiaK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Miroslav.Ivanov 0 #5 Отговорено 14 Май, 2008 Мерси колега, ама нямам от къде да намеря, пък и да намеря, едва ли някой ще ми я даде да я разхождам из Варна няколко дни :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #6 Отговорено 14 Май, 2008 намери ми една хубава женска за три дни и после ще ти дам коте! ето го моя КаспърЕ аз нали ти казах, че имааммм... ама си малко далече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drivercho 1 #7 Отговорено 10 Юни, 2008 (Редактирано) предлагам светло оранжево мъжко коте на 1,5 месеца за 200лв. тел за връзка 0897900489 Йорданка Иванова danitaa@av.bg гр.Варна Редактирано 10 Юни, 2008 от drivercho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addevil 59 #8 Отговорено 10 Юни, 2008 (Редактирано) моя красавец като е близо пък не бил подходящ цвят - т.е. няма да се уредят нещата с женската на Morridina Редактирано 10 Юни, 2008 от addevil Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове