HondaFanatic 0 #1 Публикувано 11 Май, 2008 Някой да има идея,къде може да го намеря целия саундтрак от филма ? Навсякаде търсих..еми немога да го намеря,а пък много ми трябва Тенкс предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #2 Отговорено 11 Май, 2008 Трите Хикса 2Тва го намерих за има няма 20 секунди (батко ти гуугъл) Пък ако не ме мързи утре мога и да ти ги пусна тука по урл-та всичките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UniCorn 13 #3 Отговорено 12 Май, 2008 Заповядай http://zamunda.net/details.php?id=98537 ;)Btw саундтрака е адски добър, енджой! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #4 Отговорено 12 Май, 2008 (Редактирано) Имам едно предложение! Ако колегата HondaFanatic е съгласен, можем да превърнем темата му в спомагателна при такива търсения (когато някой не може да си намери, някоя песен) Аз например моля за помощ, (но не очаквам някой да може да ми помогне) защото незнам нито заглавието, нито изпълнителя на песента, която търся ! Слушам тази песен често по радиото и съм запомнил само малка част от припева на песента, и мисля, че се пише така: [I can see it in your eyes, there is a something, something what.......... .......... in your arms.... ; .И те така.... Пее я жена! Ако някой успее да ми помогне, ще съм му много благодарен! Редактирано 12 Май, 2008 от CIVICwarrior Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #5 Отговорено 12 Май, 2008 Ако някой успее да ми помогне, ще съм му много благодарен! Пуст мързел ... Казвам го и на теб и на младежа, който пусна темата ... Има ли желание - намира се начин, няма ли желание - търси се оправдание! Най-лесният начин да си намериш някоя песен е като се заслушаш във текста...и каквото запомниш го въведеш във всезнайният чичко Гугъл, който при цъкане на бутончето любезно ще ви предостави стотици сайтове с текстове на песни, където 100% ще си намерите въпросната извадка и ще видите заглавието на песента ... натам вече търсенето на мп3 е лесна работа. Ако търсите албуми (в случая - саундтрак) влизате в amazon.com, локализирате търсачката и пишете кво ви трябва ... все ще излезне някой албум, в който има пълен списък на песните ... Пример (ако се превърти надолу вдясно от списъка дори има и семпли на песните )И такам......аз поне не виждам смисъла от пълненето на форума със все повече безмислени теми ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #6 Отговорено 12 Май, 2008 Колегата над мене е доста прав , с желание всичко се постига И найстина безсмислените теми станаха доста и без това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaFanatic 0 #7 Отговорено 12 Май, 2008 и все пак съм съгласен с CIVICwarrior , нямам нищо против да я превърнем в тема "Търся нещо...но немога да го намеря" ...със съгласието на модераторите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ZaRRicK #8 Отговорено 12 Май, 2008 (Редактирано) Имам едно предложение! Ако колегата HondaFanatic е съгласен, можем да превърнем темата му в спомагателна при такива търсения (когато някой не може да си намери, някоя песен) Аз например моля за помощ, (но не очаквам някой да може да ми помогне) защото незнам нито заглавието, нито изпълнителя на песента, която търся ! Слушам тази песен често по радиото и съм запомнил само малка част от припева на песента, и мисля, че се пише така: [I can see it in your eyes, there is a something, something what.......... .......... in your arms.... ; .И те така.... Пее я жена! Ако някой успее да ми помогне, ще съм му много благодарен! Lasgo - SomethingПесента е доста стара. Ако е тя де, ама съм 98% сиурен че е тя. Колкото до това за темата може просто да се направи като тема игра загадка както е тая с музикантите пак в тоя раздел. Като идея може да се ползва не само текст а и описание на клип или пък линк с фрагмент направо било то на текст, песен ии клип. Тва е моита идея, поемайте щафетата от тук. Редактирано 12 Май, 2008 от ZaRRicK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #9 Отговорено 12 Май, 2008 Пуст мързел ... Казвам го и на теб и на младежа, който пусна темата ... Има ли желание - намира се начин, няма ли желание - търси се оправдание! Еее, това го знам! Мислиш ли, че не съм пробвал, пробвах по всякакъв начин, но все ми излизаха други подобни песни с същите заглавия! Все пак мерси много, съгражданино! И такам......аз поне не виждам смисъла от пълненето на форума със все повече безмислени теми ... А за това, пак е донякъде вярно, но има хора (понякой път и като мен )които не са много на ти с търсенето и намирането, или просто нямат късмет с писането на английски, и за които една такава тема и хора, които да помагат биха били от голяма полза! Ноо, както преценят "по-висшите"! И аз съм против пълненето на форума с такива теми, но сега като ми се наложи...си попромених мнението! Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jika7a 0 #10 Отговорено 12 Май, 2008 Lasgo - Something .... голяма е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове