Jump to content
HEMA ABAHTA

Фабрична навигация

Recommended Posts

Здравейте , От една седмица карам Accord 2.0 vtec. Колата е с доста екстри.Проблема ми е следния или по скоро е питане .Има ли как на екрана на навигацията да се подаде друг сигнал (примерно видео /двд / сд) освен този от оригиналното устройство? А да споделя само, че диск с карта на България още няма (очакват го в Бултрако) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам с кой си говорил но трябваше да ти обяснат че може да се добави навигация на I-go .. ползва се през RGB и е с перфектно качество ... управлението и е през допълнително дистанционно ... Също така може да се постави двд / аналогова и/или цифрова телевизия ... ако искаш трябва да имам снимки на чисто нов леджент с такава навигация мога да ги пусна а за повече информация ми пиши на лично или направао ела ж.к. Павлово ул.Юнашка Песен бл.24 комплекс ТЕМЕНУГА фирма АВИТЕЛ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен ме бяха поотказали за оригиналната навигация (карам същият Акорд) но ако пообясниш малко по-подробно + цена, съм любопитен отново щото по празниците минавах Златишки проход :P и едвам му открих южното начало - кьорава табела няма (сигурно щото е затворен) ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...