Guest GGG #1 Публикувано 10 Май, 2008 Продавам ПЕРФЕКТНО CRV - първа рег. 1998г. в Англия - С ЛЯВ - НОРМАЛЕН ВОЛАН (хидравличен) Колата е уникално бижу - 1 на 100000 - от първи собственик с пълна сервизна история от сервиз "ХОНДА" Англия, напълно обслужена - ТАМ Произведена е в Япония, а е карана като трета кола от скандинавец постоянно живеещ в Великобритания... черен път не е виждала... Двигател B20B3 128 к.с. на 180 000км. Има всички обичайни екстри - пълен ел. пакет - включително стъклен шибидах, АБС, аларма + централно заключавне, неразопакован червен ключ, музика МР3 - Сони Експлоуд с голям дисплей, КЛИМАТИК, алуминиеви оригинални "Хонда" джанти и т.н. и т.н. НЯМА НИКАКВИ ПРОСТОТИИ МОНТИРАНИ В БГ (като газово устройство или друго). Няма никакви липси - всяко копченце и капаченце е на мястото си, включително сгъваемата пикник маса в багажника Цвят - сив металик. ПЪРВИЯ КОЙТО Я ВИДИ ЩЕ Я КУПИ И ЩЕ СЕ НАСЛАДИ НА ОРИГИНАЛНО КАЧЕСТВО ОТ ЗАВОДА НА СОИЧИРО (ЛЕКА МУ ПРЪСТ НА ЧОВЕКА...) ЦЕНАТА - ..... 12 222ЛВ. Цена за бърза продажба - 11 999лв. - важи само за първите три дена от обявяването. Контакти САМО по GSM 0886 32 08 12 - Добрин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamoni 37 #2 Отговорено 18 Май, 2008 Ми колега и в мобилето ли ще я пуснеш без снимки? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GGG 46 #3 Отговорено 20 Май, 2008 Hallo !Днес е вторник... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Katsko #5 Отговорено 15 Юни, 2008 снимки? евентуален бартер с доплащане? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GGG 46 #6 Отговорено 17 Юни, 2008 (Редактирано) снимки? евентуален бартер с доплащане?Колата е на моят шурей.Мисля, че той си търси по-малка кола, за да я кара когато се връща в България на почивка.Каква е твоята кола, която предлагаш за бартер? Моят GSM е 0889 69 11 31 Редактирано 17 Юни, 2008 от GGG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Katsko 1 #7 Отговорено 17 Юни, 2008 имаш ЛС Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GGG 46 #8 Отговорено 23 Юни, 2008 имаш ЛС Доста е голяма за бартер колега. Шурей ми търси по-малка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове