Jump to content
Guest Koev

ЧИП ТУНИНГ

Recommended Posts

Guest Koev

Колеги, имам следния въпрос.. понеже съм решил да си поръчам някои нещица от ebay и разглеждам сега с какво да уплътня поръчката така че да не ми излезе златна доставката.. Кажете ми, моля ви, ей това има ли смисъл изобщо и има ли реална възможност да ми "издуха" автомобличето:ЦЪК ТУК!!!Разчитам на вашето мнение!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PoweRG

Колега, попрочети малко от хилядите теми за чип тунинг тук във форума и ще разбереш някой неща ама то ако се вдигаха 60 коня с едно чипче за 9 $ то всички щяхме да караме изтребители по 600 коня!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това не си заслужава след това може се наложи направо нов двигател:) и тия 60 коня ;ПППППППП напрао се засмях като ги видяхповече от 5-6 коня от чип много се самнявам.. :)че ще вдигнеш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... и тия 60 коня ;ПППППППП напрао се засмях като ги видяхповече от 5-6 коня от чип много се самнявам.. :)че ще вдигнеш

Мда, забавно е ... при тва за под $10. :)Аз пък все си мисля, че на чипа му е друга работата, не са конете... :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

То, че може да вдигнеш между 30 и 40 коня може , НО на турбо двигател. На моята се "вдигнаха" точно 30-на коня и 90-100Нм...( след замерване )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tazzz

Принципно си заслужава чип тунинг, най-малкото заради намаления разход, но това което колегата е постнал, щяха да са най-евтинете коне в историята на автомобилостроенето!

9.49 USD = +60hp - 20 мили на галон :) :) :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лъжат тея тупани,за да си го купи някой и да се прецака..кои знае какво може да ти причини това..то си е направено за тях..а и сигорно си го поръчват разни тапаци..До колко знам един чип хубам и оригинален е околко 500-700 лева..с настройките и всичко останало!Не им вярваи на такива неща колега!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

един чип за $9 струва точно толкова колкото и един от $500и в двата случая е по-добре тези пари да ги дадете за нещо смислено.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...