Prince of sound 1 #1 Публикувано 8 Май, 2008 И така тъкмо посабрах малко джангар в колицата и айде отново на сергията......лошо е човек като остане без пари-глада е по-силен и от тока... та стига с тез глупости ами да кажа за какво иде реч: 1.стъпалото не е някаква голяма марка (то дори няма никаква),но свири доста добре.4канално е и има изход да друг усилвател.На него пише 1800W ;) ама само това е и следното "SPECIAL EDITION AV CAR AUDIO-24dB Crossover"1800W BASS MASHINE модел може би е това AV 1200-PRO,но изрових нета и нищо не намерих за него. 2.Много комфортна и здрава тубичка (само 10``),но смазващ бас.Уникална свирня има.Само да кажа,че това свири много яко.Кутийката е HERTZ EBX 200B.Не съм фен на тази марка,но като го чух и веднага и намерих место в багажника. 3.Кондензатор 1Фарад.Не е марков от БГ съм го взимал и е без волтметър.Доволен сам от него. Цената на това цялото удоволствие е само 550лв. ;) Намира се в гр.Правец на 60км от София.тел-а ми е 0878442202 ако някой има желание може да дойде на място да чуе...... хммм снимките ще ги кача после,че са много големи до довечера ще ги имаОБЕЩАВАМ Хайде на сергиятааааа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prince of sound 1 #2 Отговорено 8 Май, 2008 Ето снимките ------ Туккк Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ManiaK #3 Отговорено 9 Май, 2008 Я кажи някой лев за стъпалото........или само комплект ги продаваш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Prince of sound #4 Отговорено 9 Май, 2008 колега кондензаторчето-90кинта...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Benji #5 Отговорено 9 Май, 2008 дай ми външните размери на тубата и цена за нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prince of sound 1 #6 Отговорено 11 Май, 2008 UUuuuuuupppppppp Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prince of sound 1 #7 Отговорено 12 Май, 2008 Брей никой ли не слуша музика в колицата си >>>????Хайде питайте който каквото го интересува Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prince of sound 1 #8 Отговорено 13 Май, 2008 ей ама сте големи цицийй,ако човек не падне от цената няма да се обадите.ХАЙДЕ 530лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prince of sound 1 #9 Отговорено 14 Май, 2008 Ей ама че сте стиснати ..... айде де никой ли не иска музичка за колата си??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prince of sound 1 #10 Отговорено 17 Май, 2008 uuuuuuuuup Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prince of sound 1 #11 Отговорено 21 Май, 2008 Еееееееееееееееееееееееееееее UuuuUUUUppPPPPp Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prince of sound 1 #12 Отговорено 2 Юни, 2008 Бреййй всички събирате пари за море ли та така сте се стиснали......лелелелел немога да повярвам Ужас ... Еми пък ако някой нещо реши званете ...Поздрави на Всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prince of sound 1 #13 Отговорено 30 Юли, 2008 Колеги моля да ме отървете от това стапало,защото вече нямам говорители (изгорих всичко което имаше в гаража{бас касите свършиха})......много е яко и човек не се усеща колко барзо горат намотките на говорителите..ЦЕНА:250 кинта чакам обаждане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове