doctor 13 #1 Публикувано 7 Май, 2008 Слизам си аз Олимп и гледам нещо ми мига спирам и гледам Чудо знака ме засича с колко карам, само трябва да му сложат един СЛЪНЧОГЛЕД и да пуска фишове автоматично Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naz 0 #2 Отговорено 7 Май, 2008 М така е, и в САЩ ги има навсякъде такива знаци. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stefan Milev #3 Отговорено 7 Май, 2008 Яката работа. В България си има хора с големи портфейли за тази работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
greenex 74 #4 Отговорено 7 Май, 2008 Миналата седмица се върнах от Турция - и там ги има такива - големи светещи пана над пътя. У нас като му дойде времето след n брой години, ще пуснат една обществена поръчка, ще спечели най-скъпата оферта и онези дето са се нагушили, ще се присмиват на умните устройства без да ги е грижа с колко карат... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #5 Отговорено 8 Май, 2008 Тези знаци са направени, за да ни подсещат да не се увличаме със скоростта, едно е да си я гледаш на километража и друго е като ти я плеснат да мига на някое табло! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #6 Отговорено 8 Май, 2008 Аз съм виждал край пътя обикновени знаци, които са ставали буквално мишена за някоя мутренска компания, която е нямала по какво да стреля. Та ако един обикновен знак става на решетка, какво ще стане с такъв, който се опитва да ти налива акъл и да ти казва аджеба ти с колко ще караш. Я бързо някой мутрафон да му тегли един-пет-осем патрона и да видиш дали показва тогава скоростта на патроните.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове