Jump to content

Recommended Posts

Какво е това животно :blink:какво може да прави и прави ли го като хората... консумативи .. подръжка.. всичко което се сетите плюсове и минусиhttp://www.advancedjdmparts.com/product.php?productid=20384

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

крокодил му викат....прави шопска салата и фрикасефрикасето го прави като хората.плюсове: зелен еминуси: не се сещам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest K1r1L

има минус ЯДЕ МНОГО

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Агнето кисело ли беше?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ей, изкривихте го човека, хахаха ;) иначе полезно инфо 1net, аз тъкмо се чудех крокодил за фрикасе ли ще е по-добре да си купя, или муфлон за шопска салата. ама понеже не съм чувал муфлоните как са по шопските салати :dry: , сега като каза че крокодилите къртят на фрикасе, определено ще си взема крокодил ;):D;) тъп ви се вижда въпроса, ама колегата ако не са му ясни работите ... няма шанс да си отговори сам. към автора на темата: колега, това което искам да ти кажа е сериозно, ама предвид настроението което ми се създаде докато четох тая тема, може и да не прозвучи точно така :dry: та ... това дето го гледаш е бая пари. не се пали по цената дето я гледаш в сайта. докато дойде в БГ, натежава. иначе за смисъла ... зависи с кой мотор си. ако си с д15-ка, най-добре е да търсиш смукателни колектори от д16-ка. разлика освен по изпразването на джоба, не знам дали ще усетиш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ей, изкривихте го човека, хахаха ;) иначе полезно инфо 1net, аз тъкмо се чудех крокодил за фрикасе ли ще е по-добре да си купя, или муфлон за шопска салата. ама понеже не съм чувал муфлоните как са по шопските салати :dry: , сега като каза че крокодилите къртят на фрикасе, определено ще си взема крокодил ;););) тъп ви се вижда въпроса, ама колегата ако не са му ясни работите ... няма шанс да си отговори сам. към автора на темата: колега, това което искам да ти кажа е сериозно, ама предвид настроението което ми се създаде докато четох тая тема, може и да не прозвучи точно така :dry: та ... това дето го гледаш е бая пари. не се пали по цената дето я гледаш в сайта. докато дойде в БГ, натежава. иначе за смисъла ... зависи с кой мотор си. ако си с д15-ка, най-добре е да търсиш смукателни колектори от д16-ка. разлика освен по изпразването на джоба, не знам дали ще усетиш.

Ехххххххх ами много благодаря за вкусното меню ;) това с десерта ми хареса най много :D мерси колега Шадоу ;) на другите пожелавам БОН АПЕТИ :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

уморихте го човечеца бе хора :) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...