Dedovoto 7 #1 Публикувано 6 Май, 2008 Какво е това животно какво може да прави и прави ли го като хората... консумативи .. подръжка.. всичко което се сетите плюсове и минусиhttp://www.advancedjdmparts.com/product.php?productid=20384 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #2 Отговорено 6 Май, 2008 крокодил му викат....прави шопска салата и фрикасефрикасето го прави като хората.плюсове: зелен еминуси: не се сещам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest K1r1L #3 Отговорено 6 Май, 2008 има минус ЯДЕ МНОГО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #4 Отговорено 6 Май, 2008 Агнето кисело ли беше? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shadow^Dancer 18 #5 Отговорено 7 Май, 2008 ей, изкривихте го човека, хахаха иначе полезно инфо 1net, аз тъкмо се чудех крокодил за фрикасе ли ще е по-добре да си купя, или муфлон за шопска салата. ама понеже не съм чувал муфлоните как са по шопските салати , сега като каза че крокодилите къртят на фрикасе, определено ще си взема крокодил тъп ви се вижда въпроса, ама колегата ако не са му ясни работите ... няма шанс да си отговори сам. към автора на темата: колега, това което искам да ти кажа е сериозно, ама предвид настроението което ми се създаде докато четох тая тема, може и да не прозвучи точно така та ... това дето го гледаш е бая пари. не се пали по цената дето я гледаш в сайта. докато дойде в БГ, натежава. иначе за смисъла ... зависи с кой мотор си. ако си с д15-ка, най-добре е да търсиш смукателни колектори от д16-ка. разлика освен по изпразването на джоба, не знам дали ще усетиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dedovoto 7 #6 Отговорено 7 Май, 2008 ей, изкривихте го човека, хахаха иначе полезно инфо 1net, аз тъкмо се чудех крокодил за фрикасе ли ще е по-добре да си купя, или муфлон за шопска салата. ама понеже не съм чувал муфлоните как са по шопските салати , сега като каза че крокодилите къртят на фрикасе, определено ще си взема крокодил тъп ви се вижда въпроса, ама колегата ако не са му ясни работите ... няма шанс да си отговори сам. към автора на темата: колега, това което искам да ти кажа е сериозно, ама предвид настроението което ми се създаде докато четох тая тема, може и да не прозвучи точно така та ... това дето го гледаш е бая пари. не се пали по цената дето я гледаш в сайта. докато дойде в БГ, натежава. иначе за смисъла ... зависи с кой мотор си. ако си с д15-ка, най-добре е да търсиш смукателни колектори от д16-ка. разлика освен по изпразването на джоба, не знам дали ще усетиш.Ехххххххх ами много благодаря за вкусното меню това с десерта ми хареса най много мерси колега Шадоу на другите пожелавам БОН АПЕТИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
syn4o 0 #7 Отговорено 8 Май, 2008 уморихте го човечеца бе хора :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове