Jump to content
Guest Skorpion4e

Някой знае ли нещо за тази кола...

Recommended Posts

Guest Skorpion4e

Търся си Хонда Сивик,купе-93-95г.,като тази в обявата.Мислите ли,че това е американско изпълнение?А каква е разликата между амеркан. и европ.изпълнение?http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu=2&a...&f1=details

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest AMD
Отговорено (Редактирано)

Това на снимката е хечбек ,а относно изпълнението е възможно и да е канадско -километража е в миликупето изглежда така http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=21330

Редактирано от AMD

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kalmara

без забелегка ван6но на 120000 реални км

Това не е от най-свестните обяви ... ако питаш мен - бягай надалеч от подобни неграмотни търговци...пък и 120хил реални км....Данчо и деца -ДА, ДА! :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Това е КАНАДСКА разработка. Обърни внимание, че няма часовник, задна чистачка, фар и копче за задна светлина за мъгла. За този пазар само също така се произвежда 8v Honda... това са много орязани версии, предназначени САМО за канадския пазар. Дали е на тези километри мен ме съмнява, но мога да ти препоръчам да се загледаш по друга от същия модел. Гледам, че пише ВЪНШНО без забележка пише, а не пише нищо за двигателя и интериора. Човека не си познава колата, считайки, че я смята за американска, и че я е писал КУПЕ, при положение, че е ХЕЧ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest activity
Отговорено (Редактирано)

без забелегка ван6но на 120000 реални км

Това не е от най-свестните обяви ... ако питаш мен - бягай надалеч от подобни неграмотни търговци...пък и 120хил реални км....Данчо и деца -ДА, ДА! :blink:

axaxaxaxa шльокавицата рулираааа :) това е некво ново обаче кирилица с шльокавица иначе може да е на 120 хилки ако я е вкарал от Андора те там и без това нямат много място да карат ;) Редактирано от activity

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това на снимката е хечбек ,а относно изпълнението е възможно и да е канадско -километража е в миликупето изглежда така http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=21330

Да.Благодаря за уточнението,но зная разликата между купе и хечбек :blink: Просто цъкни в мобилето за купе и ще ти излязат предимно хечбек....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за мненията,колеги.Километрите чесно казано не ме интересуват толкова,а по-скоро дали това канадско изпълнение си стува... :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прегледах ги --наистина всички ги водят купе :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каква е тази орязана версия............. малиииии тя много постничка ....... ! Те хората предпочитат американски или канадски щото имат много екстри, и си имат такива малки газарийки които много кефят, а тази точно обратното! :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моля ви дайте повече инфо за разликите между версиите и как да ги различавам,защото все още си търся кола, а не бих казала,че съм спец по Хондите :yes: Все пак отскоро съм тук :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моят съвет е да си вземеш някои които разбира като отиваш на оглед.Разликите между европейските и канадските версии са не само визуални,но и ако колата е правена наистина за американския пазар качествата на материалите са далеч по-добри(за американците естествено).Аз карам Прелюд 92' канадско изпълнение и ако се засечем някаде ще ти покажа разликите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Американското (кандското) изпълнение на Сивик 5ген (1992-1995) има:темпомат (cruise control)-нещо като авто пилотбутон за контрол на осветлението на таблотопочти всички имат барчета и подлакътницистъклен шибидахтрети стопповечето са с окачване на ВТИспирачните апарати са като на ВТИдискови спирачки отзад (това лято видях една канадка и с барабани ама.....)генерацията е на 50мми много други дреболии които сега не се сещам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Американското (кандското) изпълнение на Сивик 5ген (1992-1995) има:темпомат (cruise control)-нещо като авто пилотбутон за контрол на осветлението на таблотопочти всички имат барчета и подлакътницистъклен шибидахтрети стопповечето са с окачване на ВТИспирачните апарати са като на ВТИдискови спирачки отзад (това лято видях една канадка и с барабани ама.....)генерацията е на 50мми много други дреболии които сега не се сещам

мнооого мноооого като я гледам тая май няма нито едно от изброените :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Винаги съм се чудил в обявите като пише автопилот и темпомат и си да бе да,досега не съм виждал нито една такава.Значи те правят и американски и канадски,така ли?И излиза че са по - добри от Япониските??! :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Skorpion4e

Благодаря колеги!Все още Си търся такава, но ми трябва непременно да е червена...Ако знаете или имате оферти...,щото аз не мога да публикувам все още в "купува автомобил.." :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моята е американска, но няма почти нито едно от тези неща. Основната разлика е че сглобена в Щатите. Иначе си е Хонда и си върви като японска хонда. Може би се срещат малко повечко екстри, като пълен ел. пакет, чупещи волани и т.н.Успех с покупката. Тази в обявата не е много далаверска. Според мен ако имаш търпение във форума можеш да намериш твоята кола!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...