borio_b 0 #1 Публикувано 5 Май, 2008 имам проблем с паленето на хонда сивик 95г.обаркали са ми ключа ли от автовоза или е нешто друго но колата не палииндикатора мига барзо с 4ервениа ключ порачаь нов от ьонда но и с него не става мига но бавно колата изобшто не варти стартера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #2 Отговорено 5 Май, 2008 Нещо не схванах, имаш имобилайзер и ключа ти не е оригиналния, не си ли я палил тая кола до сега. Ако "ДА" как успя? Ако си сигурен че проблемът е в ключа...има майстори които променят кода на имобилайзера и ти правят нов ключ, колата трябва да е при тях...струва доста...около 100лв. мисля. Един колега го прави това скоро с неговата кола. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dimitar Petrov #3 Отговорено 5 Май, 2008 Нямаш ли черен. Защото аз имам два черни и само с тях пали, а червения само отваря. Към ключовете имам и една пластинка с един номер, от който май се вади дубликат. Мисля че с червения няма как да запалиш. Дано да бъркам, ама ако не намериш черния ключ ходи на автоключар да сменя "кирйте" за палене. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hronos 20 #4 Отговорено 5 Май, 2008 Не се опитвайте да си палите колите със червеният ключ защото може да им е за последно.Този ключ служи единствено за програмиране на дубликати които са закупени от Хонда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #5 Отговорено 6 Май, 2008 той май вече го е пипнал.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #6 Отговорено 6 Май, 2008 Доколкото знам червения ключ задейства режим за програмиране на имобилайзера (напр. добавяне на ключове), и поради това веднъж активиран този режим чака продължение, и не пали. Режима трябва да се прекрати за да може пак да се действа с черните ключове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
neci_hs 0 #7 Отговорено 27 Август, 2009 да но жената го барна този ключ (червения) и от тогава неще да пали с орегиналния (черния) какво да правя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #8 Отговорено 27 Август, 2009 отивай в Хонда и им кажи да прекъснат програмирането, което е задействано с червения ключ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове