no1else 162 #1 Публикувано 5 Май, 2008 Здравейте колеги,преди време в форума бях попаднал на страницата на съфорумец от София който внасяше части за Хонда от някакъв сайт в чужбина...за съжаление след преинсталацията на Вин изгубих линка и сега не мога да го открия. Сайта му беше с черен фон...колегата внасяше пружини, амортисьори, колектори и други такива... (цените бяха достъпни)...имаше и фарове и стопове за които беше писал че са по предварителна заявка. Моля ако някой от вас се сеща за сайта и знае адреса да ми го прати на ПМ или напише тук. Направих няколко опита да го открия сам, но безуспешно Благодаря ви предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #2 Отговорено 5 Май, 2008 (Редактирано) http://www.pmconsult-bg.com/ Колегата се казва Пламен, никнейм "nonamed". (надявам се няма да ме съди за постване на информацията на публично място - все пак е реклама ) Редактирано 5 Май, 2008 от kalmara Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest no1else #3 Отговорено 5 Май, 2008 Златен си колега точно това търсех ...благодаря ти мнооого Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове