Borislav_STZ 27 #1 Публикувано 3 Май, 2008 (Редактирано) Здравеите колеги от известно време съединителят ми по4на да отделя доста по нагоре от нормалното и се питам някои знае ли дали мога по някакъв на4ин да го натегна нещо да направя или направо да сменям съединителя ина4е няма проблеми нито боксува нито нищо ама е много неприятено ! казаха ми 4е на някои коли можело да се наглася дано и на моита да може . Благодаря предварително .ааа щях да забравя колата е Сивик 5 генерация седан 1и6 125 коня Поздрави от Стара Загора Редактирано 3 Май, 2008 от Borislav_STZ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Draik #2 Отговорено 3 Май, 2008 Съединителя ти е хидравличен, т.е. няма натягане. Не съм запознат достатъчно но може и да е свършил . Имам комплект феродов с притискател ако искаш обади се, но все пак провери дали ти е свършил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ludia Max #3 Отговорено 5 Май, 2008 Съединителя е хидравличен,но може да се регулира малко,но най-добре смениай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARBON 0 #4 Отговорено 6 Май, 2008 може да се натяга има едно гумено уплътнение от лявата страна на изпускателните колектори махаш гумата там има един щтифт и въртиш...прависе опитно въртиш малко-пробваш и така докат го нацелиш после затягаш щтифта и фиксираш положението му днес ако ми остани времи ще щтракна 1-2 снимки да ти покажа къде е тая гума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nastezatelq #5 Отговорено 6 Май, 2008 и аз имам същия проблем самоче моята е 1.4 90 коня ако можете помогнете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове