Guest bobchu #1 Публикувано 30 Април, 2008 имам ключа от снимката по-долу и много ми се иска да има емблема на него!на празното кръгче да е емблемата на хонда а в правоъгълника да пише хонда,сивик или купе примерно!много ще съм благодарен на всеки разполагащ с инфо!благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bobchu #2 Отговорено 30 Април, 2008 ето и самия ключ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #3 Отговорено 30 Април, 2008 На златар или попитай колегата AERODECK, онзи с ключодържателите, къде той ги е направил за да ти направят подобно самоче в размера, който ти трябва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #4 Отговорено 30 Април, 2008 (Редактирано) Някоя рекламна агенция. Две качествени лепенки/стикера мисля ще ти свършат добра работа. Редактирано 30 Април, 2008 от zarrick Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokche 0 #5 Отговорено 30 Април, 2008 За кръглата дупка имам точната емблема на хонда,но за правоъгълната не знам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #6 Отговорено 30 Април, 2008 знаеш диаметъра на кръгчето може би?можеш ли да я снимаш да я видя? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bobchu #7 Отговорено 5 Май, 2008 някои да ми препоръча някоя рекламна агенция нещо???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #8 Отговорено 9 Май, 2008 (Редактирано) Имам то4но такива лепенки,кръгли с логото на Хонда и заляти със силикон.Знам го със сигурност защото и аз имах такъв клю4 като твоя.С радост ще ти подаря една :)0895799815-Боги Редактирано 9 Май, 2008 от weapon R Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове