Jump to content
stany68

спешно моля за инфо - Акорд 1998 г.-заслужава ли си?

Recommended Posts

Здравейте бъдещи колеги ,утре съм на диагностика с една Хонда Акорд 1998г,бензин 115 к.с.,газова уредба и т.н.,която ,ако вс.е ОК,ще я взема.Досега гледах всичко др.само не и Хонда.Обаче вчера така ми хареса,че...Много моля за инфо за тази кола,особености,слаби места .какво да гледам и т.н....Като цяло-доста рових във форума,но нищо особено не открих.Благадаря предварително на всички.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

щом е с газова ако е нов внос явно е "италианка". Не е много добре ако е така, понеже са мундари . Отваряй си очите на 4 и иди при специалист за пълен преглед. Иначе този акорд е доста приятен отвътре, единствено е малко тесен (със сивик 96-2001г са с абсолютно еднаква ширина мерено с метър), но пък изключително ергономично е разположено таблото спрямо седалките и дава илюзия за простор. Само тия 4 врати бъркат работата - малки са ми предните нещо и при влизане се удрях в колоната често. Но спрямо останалите алтернативи от този клас си струва да се предпочете, ако е в добро състояние!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

рейка, амортисьори, шарнири, спирачни дискове, гледай да дьржи постоянни обороти на празен ход, погледни антифриза и хидравликата, иначе прилична динамика добра возия, слаба маневреност, разход на газ 14-16 градско, 8-10 навьн, задьлжително я покарай с над 100 км за да я усетиш спиране завиване, дьрпане наляво надясно, очите на 6 от мен толкова, успех!!!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

благодаря за инфо-то.Колата действително е от Италия,много добре изглежда отвън и вътре,няма удари,драскотини и т.н.Салона е мн.добър;двигателя - вярно,че е измит,но мн.добре си изглеждаше,защото съм виждал и измити,а пълен ужас...Километража е на невероятните 101 000 км.,което е пълен абсурд,ама нейсе.Продавача,като му предложих една диагностика в ЮБИКО на Горубляне - нямаше нищо против,още повече,че и колата си е там...За цената - искаще 7800,свали 7500,но мисля,че още може????Какво ще кажете ???Към Ханс - този разход на газ 14-16 градско е доста стресиращ за мен -в момента карам пасат1992г,115к.с. и с климатроник на градско гори около 13...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Niakoi

Разхода наистина не е добър. Аз карам такава (97-ма година) и разхода ми през зимата на градско е 12...13 и то в най-кофти условия - сутрин 3...4 километра, вечер също - т.е. почти само на студен двигател.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...