Guest VitoEJ9 #1 Публикувано 28 Април, 2008 Знам, че размерите на джантите на едната кола и на другата са различни, но има ли начин чрез преправяне джанти от Фиат Браво да станат на Хонда Сивик 6 ген. Размерите са:Фиат Браво - 4 х 98 на 58 ммХонда Сивик - 4 х 100 на 56 мм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest policeman #2 Отговорено 28 Април, 2008 Аз съм слагал,но ти трябват центриращи втулки за главината,на всяка джанта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VitoEJ9 0 #3 Отговорено 29 Април, 2008 Питам защото ми казаха че можело да ми се разбият болтовете (то при нас са гайки де) ако карам с такива джанти. А тея втулки са за централния отвор нали? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdu 730 #4 Отговорено 29 Април, 2008 Питам защото ми казаха че можело да ми се разбият болтовете (то при нас са гайки де) ако карам с такива джанти. А тея втулки са за централния отвор нали?Нямаш никакви проблеми с болтовете и гайките . Единствения ти проблем е с центрирането на джантата .. спрямо главината .. с втулки ще стане . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #5 Отговорено 29 Април, 2008 CRХ-а ми беше със 17-ки от Фиат 4х98........втулки и нямаш ядове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VitoEJ9 #6 Отговорено 29 Април, 2008 (Редактирано) Мерси много за отговорите, сега остана да ми приемат офертата за джантите и да ги взема (нещо не му се дават на момчето) За информация става въпрос за тези джанти: Редактирано 29 Април, 2008 от VitoEJ9 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове