lvo 0 #1 Публикувано 28 Април, 2008 Здравейте колеги . От няколко месеца съм горд собственик на сивик 6-та генерация 1.4 мотор.Много емиция ми създава тая кола особенно как ускорява за 1.4 е върха.Лека полека и смених всички консумативи като последно смених ремъци и ролка в бултрако.Много учтиви бързо работят оригинални части НО като си взех колата останах разочарован...Колата пак върви добре но преди като дам газ колата без да мисли се изтрелва а сега като дам газ набира плавно и имам чувството че при дълго изкачване мощността и е по малка от преди.Но със сигурност има разлика.Иначе си пали по същия начин.Моля дайте съвет от какво може да е и да правя ли рекламация в Бултрако.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #2 Отговорено 28 Април, 2008 върни се и им кажи да проверят зацепването на ремъка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ивайло #3 Отговорено 28 Април, 2008 Възможно ли е да е от нещо друго все пак не са някой гараж хората би трябвало да разбират?А междо другото мотора д14а7 с колко вала е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lvo 0 #4 Отговорено 28 Април, 2008 Да съвета е добър ще правя рекламация а относно валовете 2 ли са? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat_gogo 1 #5 Отговорено 28 Април, 2008 Да съвета е добър ще правя рекламация а относно валовете 2 ли са?не! С един рапределителен вал е! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове