Jump to content
Guest Майната

Месечна среща в Пловдив

Recommended Posts

Guest Майната

Отново на паркинга на кафе "Егоист" срещу "Гранд"-а на ул. "Капитан Райчо"понеже всеки път има нови фенове, които не успяват да ни намерят къде сме, оставям моя тел. 0887334908

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:lol: :lol: :) Аййййдеееееееее на митингаааааааа :) :) :) :) :P :P :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз мисля да отскоча че от доста време не съм идвал,последния път когато дойдох акумулатора ми здипли тъкмо когато се гласех да паркирам :lol: добре че беше колегете МАЙНАТА да услужи с кабeли,че както ме бяха заградили коли немаше излизец от тоя паркинг :lol: мерсаже колега :)

Редактирано от CARBON

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

айде,само да не вали като миналата неделя,че...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще вали да го е.аЗа 13 часа нали?!?Ооо, погледнах календараБатко ви ще е на чеверме

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще вали да го е.а.......И КВО ОТ ТВА?За 13 часа нали?!?.......ДА, ЗА 13Ч!!!Ооо, погледнах календараБатко ви ще е на чеверме.......АРЕ ПАК В ДЕСНИЯ КРАЧОЛ ГО ВЪРНАХ....

.......:blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest AERO-ШМИРГЕЛ

Ще вали да го е.а.......И КВО ОТ ТВА?За 13 часа нали?!?.......ДА, ЗА 13Ч!!!Ооо, погледнах календараБатко ви ще е на чеверме.......АРЕ ПАК В ДЕСНИЯ КРАЧОЛ ГО ВЪРНАХ....

.......:blink:
Абе на теб никога ли не ти гледа към джоба, всеки път като се фъчиш е в крачол???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

някой от модераторите да закачи темата към важни, въпреки че нашичкия пак я посра както винаги......

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

някой от модераторите да закачи темата към важни, въпреки че нашичкия пак я посра както винаги......

За каво ме заяждаш всеки път бе пич?И какво ми се надуваш все едно аз с теб се заяждам, като аз само ти отговарям (и подобаващо май)Хайде сега помоли някой твой приятел да ми сложи наказание и да изтрие поста защото какво друго да направишНякакъв вездесъщ ли си ти или какво, немога да разбераМоже би модератор-полу богДа не си таткото на хондаджиитеМоже да си измислил месечните срещи в 13 часа в неделя, или пък Хонда???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

хептен изтрещя.......още една дума в тази тема и излизаш в неплатен отпуск!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хептен изтрещя.......още една дума в тази тема и излизаш в неплатен отпуск!!!

Прощавай бе, много ли те изложих пред пичоветеВерно е, изтрещяхДа не мислиш, че "ще ти цепя басма"Дай боже повече като теб на тоя форум, че да има редОще преди една година от шибаните лепенки се е започналоДа не би да има един инициативен, че на "тартора на пловдивските хондаджии" да му отнемат фунциитеТака е, Антон като незнае кога да млъкне... Аеродека вън от чадъра

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

....Да не мислиш, че "ще ти цепя басма....

Росене приятелю, не така с рогите бре !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

немога само да разбера какво толкова все се ядете двамата.Ами поне единия да отстъпи някой пут бе даму е.... м..... Вище се колко дрърти сте станали и пак като децата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:blink:

Помахай пак така като се върнеш от почивката.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Майната ще си пусне нова тема, тази я затварям, но остава, за да гледате всички на някои хора простотията. :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...