Jump to content
ShEfA

Въпрос: Как да разберем Trim Level-а

Recommended Posts

Ами... то това е въпроса, аз не знам какъв е, а ми трябва като поръчвам части примерно от колегата, който се занимава с тези от USA... който има полезна информация как да разбера, нека постне. Благодаря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

по vin-a опита ли? Твойта специялно би трябвало да е DX

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Току-що въведох и не пише. Други предложения?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Неговата трябва да е D16Z6 - EX. LSi=DX ili 5gen D15B2/7, CX - D15B8 8V. VTi и 1,3л в щатите няма, VEi е VX - за тези 2те не съм съвсем сигурен. За 5ген мисля са това. За 6ген VTi = Si.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги, няква идея мойта на какъв трим левел отговаря? щото е английска и няма общо а Хамериканските? във вин-декодера не пише

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Слушай сега как да поръчаш части ... инсталираш Honda EPC , там вкарваш по VIN . Намираш частите , копираш парт номера в slhondaparts и ти излиза !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Trim Level в тоя случай шефе, е "ESi" - значи Сивик с еди къв си мотор (D16Z6/Z7/Z9 - еквивалента за Сев. Америка e Civic Si). И пак не е пълна информацията, защото има ESi-ки които имат еър бегове, ABS, клима, темпомат.... и такива които ги нямат тези екстри. Т.е., не можеш да добиеш пълна представа, дори и от VIN, докато има марки и модели (примерно Мерцедес) където с въвеждане на VIN, ти дава пълна информация до най-малки подробности, като цвят, вид дамаска, тип махагонова облицовка, колата за такси ли е правена или не, има ли аудио подготовка и в каква степен (дали говорителите са 4 или 6 на брой и на коя марка) и т.н. Докато при Хондите, пълна представа за всички екстри и ниво на оборъдване неможеш да добиеш от т.нар. Trim Level, а само донякъде (най-вече с кой мотор е).

Редактирано от ADH-Honda

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...