rallyart 0 #1 Публикувано 25 Април, 2008 Здравейте колеги.Интересувам се от последната генерация сивик,по специално от 1.8 140к.с. и 2.0 201к.с. бензинови двигатели.Европеиският хечбек (мисля че така се води).Колко дава разход?Кои са му слабите места и т.н?Говориме за кола втора ръка най-вероятно.Мерси предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #2 Отговорено 25 Април, 2008 Здравейте колеги.Интересувам се от последната генерация сивик,по специално от 1.8 140к.с. и 2.0 201к.с. бензинови двигатели.Европеиският хечбек (мисля че така се води).Колко дава разход?Кои са му слабите места и т.н?Говориме за кола втора ръка най-вероятно.Мерси предварително За разхода ще ти кажат колеги които имат такива ( ако сметнат да прочетат темата ти ) , но можеш да се запознаеш и в официялните сайтове на Honda колко пише на книжка , специялно на марката Хонда данните са почти реални +/- някой литър или половин За надеждността на колата не мога нищо да ти кажа , все пак е току що излезнал автомобил и освен от чужди форуми или статии друга информация на дали ще намериш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Concerto 2 #3 Отговорено 25 Април, 2008 Здравейте колеги.Интересувам се от последната генерация сивик,по специално от 1.8 140к.с. и 2.0 201к.с. бензинови двигатели.Европеиският хечбек (мисля че така се води).Колко дава разход?Кои са му слабите места и т.н?Говориме за кола втора ръка най-вероятно.Мерси предварително Имам приятел с 1,8 140 к.с. черен хеч. Кара я от есента. Много е доволен. Зимата ходи с нея на ски до Австрия и компютъра му отчел 6,1 л./100 км разход. Когато излезе по снимки и на улицата малко скептично я гледах, но колкото повече се возиш в нея, толкова повече се влюбваш. Уникална кола. Возил съм се в Голф 5 и Мазда 3 и мога да ти кажа, че е с класи над тях (не че някой го отрича де) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #4 Отговорено 25 Април, 2008 Ако ще даваш толкова пари за кола, по-добре се бръкни още малко и си я вземи нова. 1.8 е около 9-9.5 софийско с нормално каране. Данните на пройзводителя са що годе верни. Ако кола на 2г. вече са известни слаби места, по-добре не си я купувай.П.П. Лично мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #5 Отговорено 26 Април, 2008 Аз съм със 7ª генерация и я купих 2ª ръка,карам я ве4е 3ª година без проблем,разхода ми е 6 - 6,5 смесено,а извънградско ми пада до 5,6л100км,а новия Сивик по каталог го дават по икономи4ен от моя ето ти ТУК линк със специфицациите на този модел,ама послушай колегите,купи си нов,употребяван да спестиш 1000-2000€ или лв няма смисъл за 1 година разлика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове