saaron 36 #1 Публикувано 23 Април, 2008 При мен протече масълце и ме посъветваха да я отремонтирам.Някой знае ли добри майстори и каде мога да ги намеря.А и човека който ми го каза разбира много (за да избегна коментарите относно компетентността ма майстора).Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dj_freak #2 Отговорено 23 Април, 2008 Аз моята я ремонтирах файда имаше 3 месеца след което пак тече дори повече. Скоро видях че има препарати за омекотяване и стягане на семерингите и уплътненията на рейката продукти на STP които се продават по Шеловете. Разгледай им сайта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saaron 36 #3 Отговорено 24 Април, 2008 Да де но си мисля ,че и тези препарати са временно решение !Никой ли незнае каде правят ремонти ....... айде помагайте МОЛЯ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dj_freak #4 Отговорено 24 Април, 2008 Няма ефект повярвайтесамо ново или заместители Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #5 Отговорено 24 Април, 2008 Много спорен въпросНаистина ги сваляме и ги носим за рециклиране,но гаранцията не отговаря на очакванията.3-6 месеца е смешен срок за гаранция за ремонт за толкова пари.Честно казано избягвам да се нагърбвам с подобен ремонт.(имаме случай с 3 рекламации за една рейка,но монтажа и демонтажа........е за нас нали)Не съм намерил още задоволителен вариант.А определено го отнася тоя дето приема и предава колата(в случая АЗ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Accord F18A3 0 #6 Отговорено 25 Април, 2008 Много спорен въпросНаистина ги сваляме и ги носим за рециклиране,но гаранцията не отговаря на очакванията.3-6 месеца е смешен срок за гаранция за ремонт за толкова пари.Честно казано избягвам да се нагърбвам с подобен ремонт.(имаме случай с 3 рекламации за една рейка,но монтажа и демонтажа........е за нас нали)Не съм намерил още задоволителен вариант.А определено го отнася тоя дето приема и предава колата(в случая АЗ)Е хубава работа!Тъкмо днес ти звънях да си запиша час за ремонт на мойта и се разбрахме да се чуем на 29-ти.При това положение да я правим ли, мойта не тече, но много дразнещо тропа. Дали да не си потърся втора употреба. В момента се продава един Акорд на части, но е следващия модел- след 98 год. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saaron 36 #7 Отговорено 26 Април, 2008 Ами аз бях в Омбре 2 сервиза и си гожорих с Ванката (мн як пич),та Омбре той ми каза същото както и ти ,и реших да пусна някое запитване ако някой е открил нещо ама ......май нема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saaron 36 #8 Отговорено 4 Май, 2008 UP Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saaron 36 #9 Отговорено 5 Май, 2008 айде пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest saaron #10 Отговорено 8 Май, 2008 ГОРЕ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
baivulcho 0 #11 Отговорено 14 Май, 2008 ТУ СОфия блок 11 там рециклират рейки и помпи много са добри и гаранция дават Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #12 Отговорено 15 Май, 2008 Там е вярното място Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #13 Отговорено 16 Май, 2008 Има и късметлии , които са връщали 6 пъти рейка за рекламация , ама може да е особен случай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saaron 36 #14 Отговорено 17 Май, 2008 Чух за това местенце в ТУ каде ги рециклират, но ми казаха и за няколко случея в които е връщана по-няколко пати за ремонт една рейка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
baivulcho 0 #15 Отговорено 19 Май, 2008 баце какво да ти кажа гаранция 100% нямавинаги има някакъв риск но имай на предвит че са добри тия хорица тамвсеки сам решава за себеси Късмет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #16 Отговорено 19 Май, 2008 И моята рейка я рециклираха някъде в София.вече 2 години няма проблеми,гаранцията пак беше 3 месеца.Гаранционната карта е в колата и ще видя дали пише името на сервиза. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saaron 36 #17 Отговорено 19 Май, 2008 ok.Ще съм благодарен ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #18 Отговорено 22 Май, 2008 Фирмата е "ЖИЗЕТ" ЕООД-Софиятел 874-31-06,874-31-62,GSM 0888756220.......адрес не видях да е писан Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saaron 36 #19 Отговорено 24 Май, 2008 Мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове