Jump to content
Майната

Диоди във фаровете.....къде монтират?

Recommended Posts

Искам да си сложа по 10-15 бр. диоди в долната част на фаровете на мястото на габаритите (по цялата долна част на фара са ми габаритите), както на новите А6 примерно. Но из тунинг центровете в Пловдив само вдигат рамене. Ясно ми е че трябва да се разлепят фаровете, въпроса е има ли фирма, която професионално да се занимава с такъв тунинг и къде?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не вярвам да има колега. И на мен ми харесва как стои това нещо, но ще трябва да творим сами.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ммм това доста добре ще се получи някои ако направи нещу по вапроса да постне некфи снимки да видим как е станало ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest APOLON

Искам да си сложа по 10-15 бр. диоди в долната част на фаровете на мястото на габаритите (по цялата долна част на фара са ми габаритите), както на новите А6 примерно. Но из тунинг центровете в Пловдив само вдигат рамене. Ясно ми е че трябва да се разлепят фаровете, въпроса е има ли фирма, която професионално да се занимава с такъв тунинг и къде?

Тук в София на едно място правят това , което искаш :-) ако те интересува пиши на лични

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

писах ти ЛС, нека и ако на някого още му блесне тук из Пловдивско такава фирма да свирка, но само ако са наистина добри и да не им е за сефте да отварят фарове, щото както писах на Мишо, за гондолата съм готов на масови убийства!!!;):(:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега провери за подобни ленти с диоди в ВИКИВАТ в пловдив се намира там може да има такива ленти като в и-бей мяркал съм нещо такова преди време но спомена ми е смътен затова провери как стоят нещата :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...