Jump to content
Guest Barba

Имам проблем с охладителния радиатор

Recommended Posts

Guest Barba

Та пичове ся да ви обясня карам Хонда cr-v 99-та . Радиатора предния горната му част е пластмасова и има цептанина около 7 сантиметра дълга за сега е малка не е широка но като позагрее и почват мехурчета да църкат и изпуска течността. Та питам дали мога да купя само пластмасовата част която е хваната за главния радиатор - в нея влиза трабата , или трябва целия радиатор да се сменя . Аз мисля и друг вариант да пробвам с лепила но не съм сигурен дали ще издържат, не на температурата щтото им дават 350~ градуса но дали на налягането ??

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Налягането в охладителната система е не повече от 1.1 бара. Но радиатора се сменява целия, само горният капак не можеш - той е касулован.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Barba

а тиа барове кокло са като атмосфери , и дали ще стане с здраво лепило ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

1.1 бара ~ 1.1 амтосфера

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NGD

Купи нов или отиди на пласмасар да си каже мнението за ремонт. Минах по пътя с лепенето и си пригрях колата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По-добре не рискувай с лепене.Сменяй радиатора. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest borko

Много бързо го отказахте човека.Има радиатори на които се сменя точно този капак на радиатора, на мен ми сменяха гарнитура.Иди в Нисенс и виж дали нещо могат да измислят.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest chopper1969

Би могло да стане със заварка на пластмасата при майстор който работи с пластмаси. На старата ми кола(старо Ауди 90) го разпечатваха ( в едаин сервиз)целия капак и го лепиха после със силикон и няколко скоби за маркучи минаващи между тръбичките на питата. Карах я така 4г. и така я продадох.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...