Marina 0 #1 Публикувано 21 Април, 2008 Здравейте, на 7,8 и 9 май ще се проведат маркетингови дискусии за хора, които в последните години са си купили кола от шоурум. Целта е да се подобри обсулжването и да бъдат въведени услуги, от които клиентите се нуждаят. Мнението ви е наистина важно за нас! Ще се радвам, ако някой от вас се включи. За повече информация пишете ми на marina.kisyova@gmail.com. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaFanatic 0 #2 Отговорено 21 Април, 2008 Ахххх тези ботове.......баа писна ми вече :) Май,май Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ursus 2 #3 Отговорено 21 Април, 2008 (Редактирано) Е аз няма да мога да присъствам,поне не и тази година. п.с. Страхотех първи пост-виж ако беше нещо свързано със пиене на бира..... Редактирано 21 Април, 2008 от ursus Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #4 Отговорено 21 Април, 2008 Не мисля че това е бот.; това най-вероятно е представител на някоя маркетингова къща и мисля че поканата е добра за тези които са си купили нова кола. И все пак това е свързано с автомобилите и жената си го е пуснала точно на място и даже в точния раздел. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaFanatic 0 #5 Отговорено 21 Април, 2008 Може,нямам нищо против....просто ми заприлича на бот...щото да ми кажеш кой е баш толкова луд да ходи да се регистрира по ВСИЧКИ автомобилни форуми и да го пуска това ....но както и да е не съм аз този който решава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #6 Отговорено 21 Април, 2008 Ахххх тези ботове.......баа писна ми вече :P Май,майМдааа ... и на мен ми писна май май ботовете да се обаждат къде трябва и къде не трябва. Както отбелязаха колегите - много си е добро предложението, особено за хора престрашили се да теглят заем примерно или да са взели чисто нова кола на изплащане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове