Jump to content
Marina

Покана

Recommended Posts

Здравейте, на 7,8 и 9 май ще се проведат маркетингови дискусии за хора, които в последните години са си купили кола от шоурум. Целта е да се подобри обсулжването и да бъдат въведени услуги, от които клиентите се нуждаят. Мнението ви е наистина важно за нас! Ще се радвам, ако някой от вас се включи. За повече информация пишете ми на marina.kisyova@gmail.com.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ахххх тези ботове.......баа писна ми вече :) :) :P Май,май

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е аз няма да мога да присъствам,поне не и тази година. :P:):) п.с. Страхотех първи пост-виж ако беше нещо свързано със пиене на бира..... :P

Редактирано от ursus

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мисля че това е бот.; това най-вероятно е представител на някоя маркетингова къща и мисля че поканата е добра за тези които са си купили нова кола. И все пак това е свързано с автомобилите и жената си го е пуснала точно на място и даже в точния раздел.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може,нямам нищо против....просто ми заприлича на бот...щото да ми кажеш кой е баш толкова луд да ходи да се регистрира по ВСИЧКИ автомобилни форуми и да го пуска това :)....но както и да е не съм аз този който решава

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ахххх тези ботове.......баа писна ми вече :P :P :) Май,май

Мдааа ... и на мен ми писна май май ботовете да се обаждат къде трябва и къде не трябва. ;)Както отбелязаха колегите - много си е добро предложението, особено за хора престрашили се да теглят заем примерно или да са взели чисто нова кола на изплащане. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...