Guest 2pac #1 Публикувано 20 Април, 2008 здравеите на всичкислед едногодишно търсене на перфектния автомобил за мен и от 3 месеца знаеики какав е тои аз вече сам горд собственик на civic 6г. D15Z6.сега вече знам какво чувството да се качиш на Honda.мислех си че всичко това за парвия пат са само приказки....но сам грешал.само с сядането зад волана и с парвото стартиране на двигателя ако щете ми вярваите настрахнах от главата до петите,просто е уникално.надявам се аверите под тепетата да ме приемат добре на следващата месечна защото последния пат ме досрамя да се запозная с тях но по важното е че се накефих кат погледнах паркинга след като си трагнах Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #2 Отговорено 20 Април, 2008 здравей, честито и добре си дошъл при нас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #3 Отговорено 20 Април, 2008 Ха добре дошъл. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #4 Отговорено 20 Април, 2008 Добре дошъл , честито за колицата и много безаварийни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #5 Отговорено 20 Април, 2008 Добре дошъл и да ти е честито самурайчето ако щете ми вярваите настрахнах от главата до петите,просто е уникално.Не мисля, че тук има някой, който да не ти повярва на това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #6 Отговорено 21 Април, 2008 Добре дошъл в отбора Честито за новата предобивка и много безаварийни кимлометри с нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове