ШМИРГЕЛ 9 #1 Публикувано 20 Април, 2008 Преди известно време ми надраха предния капак и други детайли по колата, общо 8 и искам да се боядиса цялата.Знаете ли изпитан бояджия за Пловдив? Интересува ме цена и време. Трябва ми фактура (не даначна - опростена) за автокаското.Дайте телефон да се разбера с човека или моя е 0878110730 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #2 Отговорено 20 Април, 2008 да беше питал днес на срещата......в двора на бившия Жан-сервиз до складовете на Ритон, работи с ДЗИ, БУЛСТРАД, ИЗДАВА ФАКТУРИ И ДОБРЕ СЕ СПРАВЯ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШМИРГЕЛ 9 #3 Отговорено 20 Април, 2008 Незнам къде е, дай карта някаква Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #4 Отговорено 20 Април, 2008 от централния вход на Ритон тръгваш към бул Мария Луиза, това е една пряка уличка, на 100м преди булевада отляво има 2 портала на дворове, в единия от тях в дъното на двора е бояджията питай там и все някой ще те упъти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kicko 6 #5 Отговорено 20 Април, 2008 Майна, май си забравил - и мен ме прати там, но аз ти казах че вече ги няма, някой е купил двора и са се изнесли бояджията и сервиза. Има оставен новия телефон на сервиза, но като се обадих не можаха да ми кажат къде е бояджията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Пешо 2 #6 Отговорено 21 Април, 2008 Можеш да отидеш в сервиза на Иван Чоргов в Брестник (няколко км южно от Пловдив). Движиш се по главния път, към края на селото свиваш в отбивката за хотел-ресторант "Бунара" (има голяма табела) и после вдясно и още веднъж вдясно.Записването става 1-2 седмици предварително, но при добрите майстори е така. Работи качествено и издава фактури. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kicko 6 #7 Отговорено 21 Април, 2008 Не Чоргов, а Чорбов, тел. 0888 767 769, с. Брестник, ул. "Д. Благоев" 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #8 Отговорено 21 Април, 2008 (Редактирано) Не Чоргов, а Чорбов, тел. 0888 767 769, с. Брестник, ул. "Д. Благоев" 3 Това е истината по-добър майстор автобояджия и тенекеджия от него едва ли има! Голям перфекционист, изпипва до най-малката подробност без всякакви забележки Проблема, е че трудно се хваща ред при него поради големият интерес към него от застрахователните компании с които има договори и от собствениците на нови и скъпи коли. Работи с най-качествени материали и бои на 'Spies Hecker', със собствена професионална камера за боядисване и последващо изпичане, поради което и цената на някой може да се стори по-висока, но пък крайния резултат е невероятен!П.П. Срещу него има и друг майстор бат Даньо, който работи на тънка поста и ползва камерата на Иван Чорбов, ако клиента естествено иска колата му да се пръска и пече в камера. За качеството на тяхната работа не се наемам да коментирам, но пък цените им са тънки. Но всеки сам преценя какво иска да види, като краен резултат с личния си автомобил! Редактирано 21 Април, 2008 от Olmy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #9 Отговорено 21 Април, 2008 и на мен ми го хвалят многоа оня моя не знам къде се е преместил но имам телефона му вече - 0888006336 името не го знам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #10 Отговорено 21 Април, 2008 Росене ако имаш желание мога лично да те свържа с него и да коментирате всичко което те интересува относно цена и време. Издава и данъчни и опростени (проформа) фактури! При интерес от твоя страна ми пиши едно на лични или ми звънни на GSM-а имаш ми го! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
joro_bul 1 #11 Отговорено 22 Април, 2008 при РОБО на излизане от пловдив посока карлово точно зад бензиностанция ромпетрол има едно ново хале - просто няма да намереш забележка дори и с лупа - от опит Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest AERO-ШМИРГЕЛ #12 Отговорено 22 Април, 2008 Благодаря ви пичовеOlmy, благодаря ти, но предпочитам никой никъде да не ме "урежда", росто въпрос на принципи.В крайна сметка тази сутрин колата замина на майстор в ц.Бенковски. Да видим ще го похваля ли след две седмици или няма изобщо да ми е до писане във форума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШМИРГЕЛ 9 #13 Отговорено 16 Май, 2008 Взех си колата.Боята изглежда страхотно, но има прашинки.За сега не съм я огледал подробно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
angel_16v 0 #14 Отговорено 30 Юни, 2008 колега колко ти излезе цялостното боядисване и в брестник ли го прави? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове